writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Sex: een truc 1; herzien

door Pake

 

feedback van andere lezers

 • jan
  knappe uit-een-zetting & seks sells;-)
  Pake: Als je je van sex weet te onthouden, dan is niets meer onmogelijk, hahahha. Er over schijven is ook een mogelijkheid.
 • Hoeselaar
  Heb nog nooit van m'n leven zo een boeiend avontuur over een eicel en een spermacel gelezen, kom dan ook uit een andere tijd,( bijna 76). Komt daar nog bij dat het echt een avonuurlijk gebeuren werd hoog tussen de kantelen.
  Ben benieuwd op het vervolg

  Willie
  Pake: Jij bent toch ook wel voorbeeldig hoor, Willie. Ik hoop over 8 jaar ook nog zo belangstellend en enthousiast te zijn.
 • warket
  We zijn, mogen we aannemen, allemaal uit een liefdesspel tussen twee mensen geboren, maar dieper liggend nog, zijn we het resultaat van het treffen tussen die twee cellen: de eicel en een spermacel.

  Uit nieuwsgierigheid heb ik door uw uiteenzetting weeral iets bijgeleerd.
  Pake: Dat is nooit weg he? Nieuwsgierigheid is een machtige drijfveer toch?
 • Wee
  Zo, da's een hele brok, Pake.
  Een boeiend onderwerp, geschreven met vaste hand en de jouw kenmerkende vleugjes humor. Top!
  x

  Pake: Wee, heb ik nu ook al vleugeltjes humor? Hahahaha, das goe, das hieel goe. Een beetje luchthartigheid bij zo'n zwaar onderwerp mag ook wel vind je niet?
  Ja, boeiend onderwerp, inderdaad, in hapklare brokken hoop ik? Nou de taalvouten nog afleren en ik ben een stap in de goede richting heh?
  Ik heb nog een dl 3 in petto. Lief heh, die eicel...en dan die onbesuisde overenthousiaste spermacel die niet zijn haar, maar wel zijn staart moet verliezen, en maar oplossen in haar, amai...
 • hettie35
  Graag gelezen,
  groetjes Hettie
  Pake: Oke Hettie...
Er zijn 6 bezoekers online, waarvan 0 leden: .