writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

vakantie

Vakantie

Heel lang geleden, toen ik nog niet getrouwd was en nog erg jong was op de koop toe, dat moet zo'n jaar of twee geleden zijn maakte ik de meest wonderlijke vakantie mee die ik ooit had medegemaakt.
Ziehier het relaas :
Ik sleepte mijn vege en pezige lijf die zomer naar Marbella, het mondaine oord waar je al eens een filmster, bekende voetballer of andere beroemdheid tegen het lijf kon lopen en de enige plek waar ik mijn gespierde torso kon tonen zonder op te vallen...

Zo was ik op een avond, het was er snikheet, iets gaan drinken in een gezellige bar, aan het strand. Ik stapte het etablissement binnen onder de tonen van Saturday Night Fever en ik voelde me net als John Travolta. Ik had zelfs mijn haar gewassen en mijn tanden gepoetst en een propere Calvin Groot onderbroek aangetrokken!

Ik bestelde aan de barman een bacardi-cola. Ik wist zeker dat het de barman was want hij stond achter de bar. Moest hij de barman niet zijn zou hij zich daar niet bevinden hee.
Even later zat ik te nippen aan mijn bacardietje. Er zat niemand anders aan de toog.
Enkele dellen stonden op de dansvloer met hun zatte ledematen te zwaaien. Sommigen
van hen waggelden bijna bloot over de dansvloer, met miniscule rokjes en decolletées als ravijnen. Niet dat ik daar bezwaar tegen had maar het waren wel lelijke wijven.
Maar dat doet niks terzake uiteraard, het is niet omdat ze lelijk waren dat ze niet het recht hadden zich te bezatten op vakantie, hoe zou je zelf zijn!

Enfin, ik bestelde nog een bacardi-cola aan bovenvermelde barman en even later dronk ik er van. En toen, je zal het niet geloven, kwam er een prachtige vrouw binnen in de bar en ze stapte recht naar met toe en tot overmaat van mijn geluk zette ze zich naast me. Ze had blonde haren en enorme joekels van borsten en een gezicht als een engel met weldadige volle lippen en ze was nog eens netjes gemaquileerd ook.
Ik dronk mijn bacardi snel leeg en zei tegen haar :
"Wilt U iets van me drinken ?"
"Ja schat, een rode wijn alstublieft!" zei ze en ze lachte haar witte tanden bloot.
Ik verloor ter plekke mijn hart.
Ik bestelde de drankjes en legde onderwijl mijn haar goed. Ik voelde iets opborrelen in mijn broek en het was een geweldig gevoel.
"Je kent me toch ?" zei ze tegen me nadat ze haar rode wijn binnenkapte.
"Euh...je bent heel knap...maar ik ken je niet echt niet !" zei ik.Het was niet bepaald de vrouw waarmee ik op alledaagse dagen mee omging dus ik zou niet weten wie ze was alhoewel ik wel een vermoeden had als ik naar haar gigantische borsten keek.
"Ik ben Pamela Anderson schat !" zei ze en ze toonde me haar diepe decolleté en ik geloofde haar.
"Euh....maar je spreekt Nederlands, hoe kan dat?"
"Ik heb Nederlands geleerd van een oude vrijer van me enkele jaren geleden maar nu ben ik vrijgezel!" zei ze.
Ze legde bijzonder de nadruk op het woord vrijgezel, of verbeeldde ik me dat maar ...
"Ah zo, vrijgezel! Mooi!" zei ik lullig want ik was mijn kluts effe kwijt.
"Heb je zin in een feestje, vanavond in mijn appartement?" vroeg Pamela, terwijl ze dichterbij kwam en me bijna aanraakte.
Ik zuchtte. Ik smachte.Ik was verliefd, stapelverliefd.

"Feestje...euh...ja...natuurlijk...waar?" vroeg ik.
"Vanavond in mijn appartement, hier heb je mijn kaartje, Angelina Jolie en Nicole Kidman zullen er ook zijn ?"
Ze gaf me haar kaartje met het adres op.
"Ange...li...na...en Nico...le, echt? Loop ik dan niet in de weg?" zei ik klungelig.
"In de weg, een knappe man als jou, neen dat denk ik niet, kom maar af maar als ik jou was zou ik nu toch water gaan drinken hoor, je weet maar nooit!" zei ze en ze knipoogde naar me.
Ik was helemaal van de kaart, de weg kwijt, het noorden kwijt en mijn kluts was ook al enige tijd weg.
"Ik zal er zijn...!" zei ik.

"Amazing ! Kom maar om 8 uur!" ze kuste me vol op mijn mond en even voelde ik haar sensuele tong op mijn lippen. Ik kwam bijna klaar, ik met al mijn ervaringen met vrouwen, zou nu bijna klaarkomen door een kus van deze droomvrouw.

Lachend verliet Pamela de bar. Ik keek haar na tot ze weg was. In mijn broek stond een erectie zo hard als beton. Ik was compleet over mijn toeren.
Plots kwam er een man naast me zitten die mijn erectie in mijn broek had gezien vermoedde ik."Hai, I am Claudio, are you alone here ?" zei hij terwijl hij zijn hemd opentrok om zijn behaarde bast te laten zien.
"Don't understand you!" zei ik nadat ik konstateerde dat Claudio een beetje van de verkeerde kant was en aan die kant wilde ik zeker niet gaan. Ik wilde op het rechte pad blijven.

Claudio keek me diep in de ogen en ging met zijn tong over zijn lippen. Hij stonk naar één of ander goedkoop parfum en ik moest hem niet!

Ik verliet de bar. Claudio keek me na en ik hoorde hem nog 'Asshole' of zoiets roepen.
Vlak voor ik de bar uitging draaide ik me om en stak ik mijn middelvinger nog effe op naar Claudio, dan buiten gekomen begon ik te sprinten naar mijn hotel om een douche te gaan pakken en ook een beetje uit schrik voor Claudio. Je weet maar nooit met die homo's van tegenwoordig hee, voor je het weet steken ze iets in je lijf !!!

Uitgeput kwam ik op mijn hotelkamer aan. De kuisvrouw had drie flesjes shampoo en drie stukken zeep klaargelegd. Een uur stond ik onder de verkwikkende douche, al de zeep en de shampoo was op.
Ik wilde een uitstekende indruk maken op Pamela en haar vriendinnen dus goot ik een halve fles after shave over mijn prachtige body uit.
Ik trok mijn Hawaiiaans hemd aan en een bermuda en nogmaals een propere onderbroek.
Ik poetste mijn tanden drie keer en tegen half acht vertrok ik.
Pamela's hotel bevond zich aan het eind van de straat.
Ik was zo zenuwachtig als op mijn eerste afspraak.

En dat was toen nog wel met Marijke Mertens, ik had nog nooit met een meisje gekust en dat was de eerste keer, Marijke was mijn eerste liefje, ik was 24 en zij 37.
Maar dat kon de pret niet temperen, alles heb ik met haar gedaan, zelfs een spelletje Scrabble. Maar na één week was de liefde over. Ze voelde meer voor Alfons, wiens vader een fabriek had en een Porsche.
Maar dat doet allemaal weinig terzake.

Maar ik was dus zo nerveus als bij die eerste keer met Marijke.


Om vijf voor acht stond ik voor Pamela's hotelkamerdeur. Ik hoorde disco muziek uit de kamer komen. Ik haalde diep adem, spande mijn geweldige borstspieren op en klopte op de deur. De deur zwaaide open en ik voelde me niet goed worden, wat ik daar zag staan zou me mijn hele leven bijblijven. Pamela zag er stralend uit, een diepgedecolleteerd shirtje, een minirokje, rode hoge hakkenschoenen en uitdagende netkousen, en ze zag er nog sexier uit dan daarstraks vond ik.
"Hey Yves, kom binnen man, wat zie je er weer lekker uit schat!" zei ze.

Ik stapte de flat binnen, nog niet goed bekomen van de eerste schok of daar was de tweede schok al, in de zetel zat Angelina Jolie naast Nicole Kidman.
Nadat Pamela me gekust had zei ik tegen deze twee sterren.
"Dag dames!"
"Goedenavond!" zeiden ze. Ze zagen er beiden oogverblindend uit. Ze stonden recht en wandelden sensueel naar me toe. Angelina draaide haar tong in mijn oor en Nicole gaf me een wangkus terwijl ze met haar linkerhand subtiel over mijn al staande erectie wreef.
Ik kon me nauwelijks houden.
"Wil je iets drinken schat?" vroeg Pamela.

"Water alsjeblieft!" en ik knipoogde naar haar.
Pamela wandelde naar de ijskast en schonk me een water uit en deed er drie ijsblokken in.
Dan kwam ze naar me toe, gaf me het water en kuste me vol op de mond. Haar tong vond de weg naar de mijne en we stonden zeker vijf minuten te tongen. Ik had met mijn vrije hand inmiddels haar weelderige boezem verkend en haar prachtige billen.
De ijsblokjes in mijn watertje waren al gesmolten van de hitte.
Toen ik stopte met haar te kussen zag ik dat Angelina eveneens Nicole aan het aflebberen was. Het kon niet beter.

"Kom Yves, kom, en dames, jullie mogen ook komen!" zei Pamela terwijl ze me voorging naar de badkamer. Daar stond een enorme jaccuzi.
Wat er toen gebeurde is nauwelijks te omschrijven in woorden maar ik zal het toch maar proberen om U de pikante details niet te onthouden.

Hier gaan we ; Pamela ontdeed zich van de weinige kledij die ze nog aanhad en Angelina en Nicole deden hetzelfde, ik stapte als laatste poedelnaakt de jacuzzi in, de


dames begonnen aan mijn lijf te friemelen, te strelen, te kussen en het duurde niet lang of ik ging van bil met Pamela, daarna met Nicole en dan met Angelina, uren duurde het 'lovegame' in die jacuzzi en we kwamen alle vier als nooit tevoren, uiteindelijk, totaal uitgeput hingen we met onze ruggen tegen de kant van de jacuzzi, een champagne drinkend en enkele sigaretten rokend.

Pamela vroeg effe later of ik nog eens wilde en dat liet ik me geen twee keer zeggen, ik begon hen alle drie te ramptetampen, te strelen, te masseren op alle mogelijke en onmogelijke plaatsen en uiteindelijk belandden we alle vier onder de douche waar we elkaar wasten, daarna kropen we in het king-size bed met zijn vieren en vielen in een diepe slaap.

Dan omstreeks één uur 's nachts werd er op de deur gebonkt.
De dames bleven slapen en hoorden het niet.


Ik stond op en draaide een handdoek om mijn middel. Ik keek door het kijkgaatje in de deur en daar stond verdorie Brad Pitt en hij leek niet zo best geluimd.
Hij had een vuurrood gezicht en schuim druipte van zijn lippen.
"Angelina, Angelina!!! Verdomme als je hier bent met een andere man vermoord ik je, en die gozer ook verdomme !" riep hij luid.
De dames sliepen rustig voort.
Ik werd wel een beetje bang, wat moest ik doen vroeg ik aan mezelf.
Zoals gewoonlijk antwoordde mezelf niet.

Dan vermande ik me en besloot ik de deur te openen en met de heer Pitt te praten.
Ik draaide de sleutel om en opende de deur.
"Wel verdomme, wie ben jij verdorie !!!" riep Brad luid. Ik hoorde intussen dat Angelina uit bed was gekomen en zich achter mij bevond.
"Hey, Brad, wat leuk jongen, hoe is het!" zei ze slaapdronken.
"Jij vuile hoer, met deze gozer dan nog verdorie, zo'n loser!" zei Pitt luid.
Ik werd een beetje kwaad.
"Euh...meneer Pitt, het is niet omdat U een beroemde filmster bent dat U het recht hebt om mensen als ik te beledigen !"zei ik boos.
"Ah neen? En wat ga jij daartegen doen?" zei de heer Pitt boos, terwijl hij zijn jasje uittrok en zijn vuist naar me uitstak.Op dat moment werd ik zo razend als een stier in een arena.
Ik voelde de adrenaline in me opkomen, ik voelde de razernij, ik voelde mijn spieren zich opspannen en balde mijn vuisten. Ik haalde uit met een rechtse uppercut en de heer Pitt vloog achteruit, zijn neus bloedde.
"Wel jij verdomde boerezoon!" riep hij luid terwijl het bloed uit zijn neusje drupte.
"Oh schat, heeft hij je pijn gedaan, arm Bradje!" zei Angelina en ze liep naar hem toe.
Pamela en Nicole waren intussen ook wakker geworden.
Plots kozen ze alledrie de kant van de heer Pitt.

Ik werd daardoor nog kwader, ik ging achteruit om hem nogmaals een uppercut te geven maar had niet gezien dat zijn vuist zich plots vrij dicht tegen mijn neusorgaan bevond. Alles werd zwart, ik hoorde nog wat geroep, gebreek van beenderen, pijn, helse pijn en toen was er niks meer...
Badend in het zweet werd ik plots wakker in mijn kleine bedje in mijn kleine flatje.
Ik was tegen mijn kleerkast gelopen en had een bloedneus. Het was dus maar een droom. Vloekend ging ik naar mijn kleine badkamertje om mijn bloedende neus te verzorgen....
 

Er zijn 4 bezoekers online, waarvan 0 leden: .