writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Waarschuwing.

door verf


Ontzaglijk veel mensen zullen na hun verlof een ontzaglijke telefoonrekening krijgen. Dan zullen ontzaglijk veel mensen ontzaglijk veel boze brieven of mailen waardoor er zich opstopping zal voordoen en zo zal internet na de vakanties trager gaan werken. Het laatste is een grap de rest niet.
De reden massaal veel mensen hebben een IPad een Ifoon en andere toestellen die het zelfde doen. De architectuur van die toestellen zorgt er voor dat die toestellen ieder moment zoeken naar een internet verbinding. Als u in een hotel slaapt als u ligt te zonnen als u ergens aanschuift. Ontertussen gaat uw rekening de hoogte in.
Wat kan u doen.
Speek af met uw internet provider dat die bij een te hoge rekening u een verwittiging stuurt. Als die dat niet doet en u krijgt een te hoge rekening dan kunt u klacht indienen.
Als niks helpt zet uw toestel -tijdens uw vakantie- af en zet het enkelen momenten per dag aan om uw boodschappen te beluisteren.

 

feedback van andere lezers

 • hettie35
  Prima tip,
  groetjes Hettie
  verf: Dank u voor UW fb
  gr......ed
 • warket
  Dat laatste is een goed idee. Ik heb verleden maand een gee e sem gekocht. De telefoonnummers van onze pa, ons ma, mijn kinderen en mijn beste vrienden staan er al in. Heb ook geŽxperimenteerd met een es en em bericht naar een vriendin waarmee ik al tien jaar geen contact mee heb en na tien minuten deed het toestel al biep biep. (Waan)zinnig is dat.
  verf: hi i
  te gek
  Dank u voor UW fb
  gr......ed
 • greta
  De moderne tijd brak aan, en het kostte ons klauwen met geld.
  Dank voor uw waarschuwing en ik wens iedereen een fijne vakantie :)  verf: het zelfde
  Dank u voor UW fb
  gr......ed
Er zijn 7 bezoekers online, waarvan 0 leden: .