writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

In de buurt (3)

door Mistaker

Op de Wiltzanghlaan dacht ik opeens aan zilveruitjes. Ik heb er nooit van gehouden, ook niet van augurken, maar wilde ze gaan waarderen in het nieuwe jaar. Best een origineel voornemen.
In de zuurwinkel van Kesbeke kocht ik een potje uitjes dat ik pas op 1 januari zou openen.
Later, thuis, zette ik mijn rare radio aan. Het oranjerode ding met LED schijnwerpertje heb ik voor weinig geld gekocht via Marktplaats. De vermoeid klinkende presentatrice had het over 'een heerlijk kerstnummertje.' Weer zo'n plaatje met een hele dikke laag stof erop!
Afgelopen weekend vroeg mijn moeder me of ik nou eigenlijk haar dochter ben. Nu ik er over nadenk, was zíj degene die altijd tosti's met zilveruitjes at.

 

feedback van andere lezers

 • Wee
  Sad, Greta.
  Toch fijne dagen gewenst, en alle goeds voor 2013.
  x
  Mistaker: Dank je Wee, hetzelfde. Ik zie 2013 trouwens wel zitten hoor, wil naar Lissabon (nog nooit geweest) én FB afmaken ;-)

  Greta x
 • warket
  x
  Mistaker: Dank je Warket!

  Groet,
  Greta
 • jan
  een zilveruitje op een blokje jonge Goudse kaas, dat is pas lekker!

  grtzz
  Mistaker: Ga ik proberen Jan, vanmiddag al! Van mijn baas heb ik Glühweinkruiden gekregen, neem ik er een glas van die wijn bij.

  Groet,
  Greta
 • lin
  Die laatste zin klinkt behoorlijk wrang. Ikzelf eet nooit kaas, mijn beide ouders aten dat wel, zegt dus niks. Ik wens je fijne feestdagen Greta (anagram voor Great!!) en hoop dat jem droom om naar Lissabon te gaan uitkomt! xxx Lin
  Mistaker: Heel erg bedankt voor je fijne reactie Lin en ook fijne dagen gewenst. Lissabon gaat normaal gesproken wel lukken hoor. Ik ga vast wat Portugese woorden en zinnen leren. Mooie taal in elk geval.

  Groet,
  Greta
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 9

Uitstekend: 4 stem(men), 80%
Goed: 1 stem(men), 20%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 5 stem(men)
Er zijn 11 bezoekers online, waarvan 0 leden: .