writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Verhaal geschreven door een Aap - Boek 2 (41)

door koyaanisqatsi

Het was niet verwonderlijk dat Otmar het niet bij die ene keer liet. Hij begon steeds vaker uitvluchten te zoeken om thuis te blijven wanneer er aan sociale verplichtingen moest voldaan worden en aangezien Else zo goed als nooit werd meegenomen was ze een gemakkelijke prooi.
Het enige geluk dat het meisje kende, was dat ze kort na zijn eerste aanslag op haar eerbaarheid begon te menstrueren. Bang om haar zwanger te maken hoedde hij zich ervoor haar te penetreren, wat zijn verregaande handtastelijkheden er voor de rest niet minder traumatisch maakten. Het idee haar volgens de Griekse beginselen te misbruiken kwam niet in de smeerlap op, omdat hij huiverde van alles wat naar excrementen verwees. Op dat vlak leed hij ronduit aan smetvrees en het idee alleen al om ooit met stoelgang in contact te komen bezorgde hem een panische angst die hij op meesterlijke wijze voor zijn directe omgeving wist te verbergen. Zo slaagde hij er bijvoorbeeld in om na iedere purgeerbeurt een doorgedreven reinigingsritueel geheim te houden terwijl hij er steevast in slaagde om buitenshuis iedere nood tot drukken in bedwang te houden.
Vier jaar lang zou hij met een zekere regelmaat zijn rotstreken uithalen. Toen kwam er abrupt een eind aan. Trude kreeg maar al te zeer in de gaten dat Else stevige vrouwelijke vormen begon te ontwikkelen en hield haar argwaan niet voor zichzelf. Uit vrees een vreselijke waarheid te weten te komen uitte ze geen enkele beschuldiging aan Otmars adres maar begon ze, telkens wanneer hij ziekte of vermoeidheid veinsde, Else mee te nemen. Haar echtgenoot had de subtiele boodschap gauw begrepen en zou de volgende jaren met de nodige frustratie moeten toezien hoe Else ontbolsterde tot een schoolvoorbeeld van vrouwelijke schoonheid. Een geschenk van de natuur waar het meisje evenwel geen seconde van genoot aangezien ze het ankel als een gesel ervoer.

 

feedback van andere lezers

  • doolhoofd
    Ontbolstering. Goed. Laat nu eens eindelijk wat leuke dingen met dat meisje gebeuren.
    koyaanisqatsi: Er bestaan jammer genoeg heel wat mensen waarvan het leven één lange lijdensweg is... :-(
  • greta
    Else is voorgoed getraumatiseerd, als wordt zo een volrond prachtig fotomodel.

    koyaanisqatsi: Zeker weten. En ze is geen alleenstaand (en enkel) fictief geval... :-(
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 6

Uitstekend: 2 stem(men), 50%
Goed: 2 stem(men), 50%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 4 stem(men)
Er zijn 2 bezoekers online, waarvan 0 leden: .