writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Achterlijk Vlaanderen.

door verf

16 was ik in 68 toen ik 18 was vertrok ik uit mijn dorp om in de grote stad te gaan leven. Het dorp sprak schande want de grote stad dat was des duivels. Ik kwam iedere maand 1 weekend mijn ouders bezoeken.
Een paar jaar later toen mijn jongere broer 18 werd besefte ik opeens dat hij en zijn lief aan het experimenteren was met hero´ne. Hero´ne in dat achterlijk dorp niemand wist het en wie het wist hield zijn mond. Omdat ik de verschrikkingen kende van hero´ne besloot ik in te grijpen. Ik nam mijn broer zonder lief mee naar de grote stad. Het dorp sprak schande.
In de grote stad begon ik en mijn broer een bedrijfje die een groot succes werd. Na een jaar besloot mijn broer zelf een eigen zaak. Een jaar later bleek het een groot fiasco
Het dorp zag zijn kans schoon als mijn broer terug in het dorp kwam wonen en trouwde met zijn vroeger lief - die verder aan de hero´ne ging waarvan het dorp niks wist - kreeg hij een smak geld een ingerichte huur woning en een nieuwe auto.
Het achterlijke dorp juichte ik huilde ik wist wat er ging gebeuren.
22 jaar later kreeg ik telefoon van mijn moeder mijn broer lag in coma.
Wat was er gebeurd: na jaar 22 junken kreeg mijn broer een duw viel met zijn hoofd op een steen in coma. De rechtbank verklaarde dat een marginaal mijn broer had geduwd hij werd veroordeeld tot enkele jaren gevangenis. De reden waarom een onschuldige jaren de gevangenis in moest was omdat achterlijk Vlaanderen hun achterlijk war on drugs onmogelijk een vergissing konden noemen. En de koningin der badsteden kon een hero´ne dode missen als kiespijn. Daarom werd een onschuldige de jaren de gevangenis in.
In het achterluke dorp wordt nog altijd ik als schuldige aangeduid. Ik had mijn broer meegenomen naar de duivelse stad IK HAD HEN ZELFS AAN DE DRUGS GEBRACHT.

Achterlijk Vlaanderen doet vandaag nog altijd hetzelfde onlangs kreeg ik een bericht dat men niet te veel over drugs moest spreken.

 

Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 1

Uitstekend: 0 stem(men), 0%
Goed: 1 stem(men), 100%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 1 stem(men)
Er zijn 7 bezoekers online, waarvan 0 leden: .