writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Hoe is het ooit zo ver kunnen komen.

door verf

Als de politiekers niks te doen hebben dan begint men er op te pikken. Ze verdienen te veel. Ze hebben een dikke nek. Ze worden gefotografeerd liggend voor hun villa in wulpse posities. En als ze dan opeens wel aan het werken slaan dan verkondigt het licht van Limburg dat hij niet meer gaat stemmen. Als meneer heelal nu niet meer gaat stemmen dan moet hij inderdaad nooit meer gaan stemmen.

En mag ik even opmerken dat politieker zijn in dit land een zeer onderschat werk is. Ieder woord ieder gezichtstrek wordt geanalyseerd en wee diegene die de plaatselijke normen niet respecteert de volkswoede is hun deel. Het is de wetgevende macht. De uitvoerende macht moet die weten respecteren zoniet dan leven we in een politie staat.. Dus stemmen voor die hap.

Jaren geleden tijdens de eerste ronde van de Franse verkiezingen was het een warme zonnige dag. Geheel links lag in de zon zat niet in de stembus. Toen ze thuis kwamen bleek le pen de tweede grootste politicus. Tijdens de tweede stemronde hadden ze nog de keuze tussen Chirac of le pen. Conservatisme vierde hoogtij. Sarko was er een uitvloeisel van.

Voor die ene luie dag in de zon.

Vol vertrouwen in zijn eigen kunnen vond Patrik dat hij niet te veel publi moest maken.

Daar waren ze de vlagenzaaiers.
In het gelid.
Zonder ideeŽn met twijfelachtige daden.
Voor jaren.

 

feedback van andere lezers

Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 2

Uitstekend: 0 stem(men), 0%
Goed: 2 stem(men), 100%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 2 stem(men)
Er zijn 8 bezoekers online, waarvan 0 leden: .