writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Scherven Van Simulatie

door doolhoofd

**

 

feedback van andere lezers

 • ivo
  Dag doolhof, aangenaam kennismaking, ik ben ivo en heb hier een tijdje gewoond, nu ben ik (even) terug. Ik lees een brein vol fixatie dat niet kan wachten en in zijn ongeduld de woorden spuugt op het scherm. Welke realiteit is wel 'echt' ? zelfs wat er in de Filipijnen gebeurt kunnen wij niet eens vatten, laat staan dat wij weten wat 'echt' zou zijn.
  Het enige echte dat ik ken - is wat er in mijn binnenste binnenste naar buiten komt en als ik al de trukken van de foor ontwijk, dan kan ik mezelf zien tikken. Grappig om te lezen, maar voor mij iets te weinig voor een schrijver, wel goed voor een opinie of een ander stuk - hoet poŽtische mag ook wat hebben vind ik :)
  doolhoofd: Het is doolhoofd, snap je, doolhof in het hoofd... ach ja. Welkom terug op writehistory ouwe knakker. Fred Van Der Wal heb je gelukkig net gemist, wees blij.
 • warket
  "De onwerkelijkheid van het leven, van de irrealiteit van alle dingen"
  Ik ben het hiermee niet eens. Het leven en de dingen om ons heen zijn voelbaar en bovendien in zekere mate wetenschappelijk verklaarbaar. Dat kan je niet ontkennen...en wat uw opmerking over Fred betreft; ik lees hem HEEL graag.
  doolhoofd: It is not true that in order to live one has to believe in one's own existence. There is no necessity to that.
  - Baudrillard, Radical Thought

  >> http://www.egs.edu/faculty/jean-baudrillard/articles/radical-thought/
 • koyaanisqatsi
  Alles alles illusie is, is het ook een illusie dat alles illusie is, en dus is alles... (?) ;-)
  doolhoofd: Euh... Illusie? :)
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 5

Uitstekend: 2 stem(men), 67%
Goed: 1 stem(men), 33%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 3 stem(men)
Er zijn 7 bezoekers online, waarvan 1 lid: greta.