writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

It's Plastic All The Way Down

door doolhoofd

**

 

feedback van andere lezers

  • warket
    En?
    doolhoofd: Kaka.
  • koyaanisqatsi
    't Is nogal zware kost natuurlijk, maar het is een dikke vinger op een fameuze (onheelbare?) wonde. Ik vraag me bv ook af waarom mensen nog citytrips maken, als je toch overal met hetzelfde, decadente overaanbod geconfronteerd wordt.
    doolhoofd: Ik weet niet in hoeverre deze visie strookt met de vele werkelijkheden van de vele mensjes in onze maatschappij. In die zin is het dan ook eerder een poëtisch sfeerbeeld. Op deviantart heb ik onlangs de volgende zin toegevoegd: "hoe meer je ziet, hoe meer je gezien hebt, hoe minder er te zien valt: als dit waar is, dan nadert onze hypertelische reincultuur misschien de ultieme dood (door verstikking): de Hel van Hetzelfde, waar geen verschil meer te consumeren valt, waar enkel eindeloze herhaling rest.

    En Baudrillard heeft ook geschreven: "van het sociale kan men zeggen dat de obsceniteit ervan nu volledig is gerealiseerd. Het is de obsceniteit van het kadaver waarvan men zich niet weet te ontdoen." (Fatale Strategieën, p.86)
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 3

Uitstekend: 1 stem(men), 50%
Goed: 1 stem(men), 50%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 2 stem(men)
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .