writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Wie gelooft die gasten ?

door verf

Mannen en vrouwen die in hun normale doen voor alles een wetenschappelijk bewijs zoeken worden, wanneer het over de legalisatie van cannabis gaat, de grootste fantasten. Ze voorspellen armageddon na de legalisatie. Probleem er is geen enkel wetenschappelijk bewijs. Wel is er wetenschappelijk bewijs dat er door cannabis gebruik nog nooit een dode viel. Dat de war on drugs een complete mislukking is die al veel doden heeft veroorzaakt
Laat ik ook eens mijn fantasie gebruiken. Moest cannabis gelegaliseerd zijn dan was mijn broer niet 22 jaar zwaar verslaaft geweest aan hard drugs. Was hij niet op 40 jaar gestorven. Was mijn liefste moeder niet 22 jaar geconfronteerd geweest met de verslaving van mijn broer. Was mijn beste vriend niet vermoord in Merksplas. Met nog wat meer fantasie. Was de Hans Van Themsche de baby moordenaar Kim de Gelder junk geworden geen moordenaar. De twee verklaarden vol trots dat ze geen drugs gebruikten waarna ik dacht hadden ze het maar gebruikt. Ook de 9/11 moordenaars verklaarden vol trots dat ze geen drugs gebruikten.

 

feedback van andere lezers

 • ivo
  tja Eddy - perceptie is alles maar ook niet volmaakt. Sommige mensen kan je niet beschermen en anderen moet je beschermen tegen zichzelf. Mijn idee is ook legalisatie, maar gecontroleerd, via de apotheek en arts, zodat het gebruik gemonitord is en de dokter je gebruik kan beoordelen en vooral het mechanisme van de informatie dat drugs je als mens gebonden maakt aan iets dat je echt wel knecht.
  verf: en ook dezelfde regels voor alcool
  dank u voor uw fb gr ed
 • dorus
  de vergelijking met alcohol is totaal fout. Alcohol was voor onze verre voorouders, al meer dan 2000 jaar geleden, een noodzakelijk alternatief voor bedorven en onveilig water. Canabis mag je wel vergelijken met bv. code´ne, morfine en andere halucinogene middelen, die ook medisch zin hebben, maar dan ook onder strenge medische controle worden toegediend.
  verf: ha ha
  dank u voor uw fb
  gr......ed
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 3

Uitstekend: 1 stem(men), 50%
Goed: 1 stem(men), 50%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 2 stem(men)
Er zijn 7 bezoekers online, waarvan 0 leden: .