writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

EN ZO EET LINKS ZIJN EIGEN KINDEREN OP.

door verf

Sommigen vragen zich af waar die rechtse explosie vandaan komt. Dan denk ik zijn ze blind. Al 40 jaar zie ik dat alcoholisch rechts een perfecte manier gevonden heeft om iedereen die alternatief, links, progressief is monddood te maken en te vernietigen. Door de huidige drugs wetgeving wordt iedereen die andere roesmiddelen gebruikt dan alcohol gecriminaliseerd en vermoord. Senator dokter Idee van de nv-a beseft blijkbaar niet dat zijn argument over gezondheid hetzelfde argument is die gebruikt werd door de nazie dokters die de moordpartijen van nazies verantwoord door het argument gezondheid te gebruiken en zo werden de moordpartijen van de nazies door nazie dokters wetenschappelijk verantwoord.
EN ZO EET LINKS ZIJN EIGEN KINDEREN OP.

 

feedback van andere lezers

 • ivo
  maar Ed toch, wordt eens wakker, gisteren is er nog een proces begonnen tegen vele linkse bedriegers die met hun stadvzw's en vele andere organisaties even corrupt waren als dat rechtse dat kunnen zijn. Links of Rechts, wat maakt het uit, het is allemaal even link als ze de macht in handen hebben. Euthanasie en de gasboetes zijn allemaal door Links volmondig gesteund. Wordt is wakker :)
  verf: dank u voor uw fb gr....ed
 • dorus
  De samenleving, beste jongen, is niets anders dan een veredelde roedel. Elk lid van de roedel streeft naar een hogere status binnen de groep. Een bepaalde positie, zelfs de hoogste, is nooit verworven. Ze is altijd bedreigd, door ambitieuze leden. Dat is ook nodig om de roedel gezond en leefbaar te houden. Dat is de essentie. Wat linkse lulletjes, zoals jij doen is dit fundamenteel gegeven ontkennen en een egalitaire maatschappij nastreven. De natuur zelf verwerpt die idee en de geschiedenis bevestigt dat een egalitaire samenleving niet bestaat en ontaardt in despotisme en zelfvernietiging. Maar, doe maar voort. Dan kunnen we nog eens lachen!
  verf: een egalitaire samenleving is niet mijn idee MAAR IK WIL WEL GELIJKE KANSEN KRIJGEN wat voor alcohol kan moet ook voor andere roesmiddelen mogelijk zijn . Want wat alcohol was voor het verleden , landbouw industriŽle cultuur. Is cannabis voor de IT cultuur. Vergeet niet dat het niet meer de krachtige spieren zijn die belangrijk zijn maar een sterke geest.
  DANK U VOOR UW FB GR.........ED
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 3

Uitstekend: 1 stem(men), 50%
Goed: 1 stem(men), 50%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 2 stem(men)
Er zijn 5 bezoekers online, waarvan 0 leden: .