writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Kinderen aan de drugs louis tobback en zijn schaduw Brice de Ruyver mede verantwoordelijk.

door verf

Beseffen de tegenstanders van de legalisatie van cannabis eigenlijk wel dat al 40 jaar kinderen op iedere hoek van de straat vuiligheid kunnen krijgen.Voor het ogenblik duwen gangsters cannabis in lood om een hoger gewicht te krijgen dat wordt aan kinderen verkocht. Terwijl bio boeren zware straffen en hoge geldboetes krijgen ZIJ WORDEN VERDREVEN UIT DE MARKT. Dat is een van de argumenten van de tegenstanders door de legalisatie zouden kinderen het gebruiken. In hun ivoren torens weten ze niet wat de werkelijkheid is en op straat op de speelpleinen gebeurt. Ik ben voor de legalisatie maar niet voor kinderen. Diegenen die de rommel aan kinderen verkopen moeten levenslang de bak in. Wat er in Antwerpen onder leiding van de nv-a gebeurt is een complete catastrofe. Van de duizenden en duizenden gebruikers zijn er 150 die een gas boete hebben gekregen. Iedere dealer die aan kinderen verkoopt lacht er mee. Bij de sp-a is louis tobback en zijn schaduw Brice de Ruyver de schuldige. Al die heren en dames die het wel goed zullen menen. Zij zijn al 40 jaar de echte verantwoordelijken voor al de drugs doden. En voor al het vergif die aan kinderen verkocht worden.
Als ze zegen dat het niet waar is dan liegen ze want er is geen enkele controle mogelijk OMDAT HET ILLEGAAL IS iets waar zij hebben voor gezorgd.

En de waanzin gaat maar door: vandaag worden bussen minderjarige nederlandse jongeren onder Belgische politie begeleiding naar alcohol dancings gevoerd in Hasselt omdat ze in Nederland geen alcohol meer krijgen hoe onnozel kan men zijn.
Met dank aan louis tobback en zijn schaduw Brice de Ruyver.

 

feedback van andere lezers

 • ivo
  Ed - wordt eens wakker en bekijk het ook eens vanuit een visie waar men drugs niet hoeft - je kan ofwel de drugs bestrijden ofwel de kinderen sterker maken, zodat het niet hoeft.
  In mijn optiek mag men legaliseren - maar wel gecontroleerd - bij apotheek, zodat de criminelen hier geen cent meer aan verdienen en dan via de apotheek de controle over het gebruik te monitoren, zodat er een gecontroleerd gebruik is in plaats van ongecontroleerd en hierdoor zelfs gevaarlijk misbruik (qua hoeveelheid en kwaliteit).
  Maar ik zou al de andere aantijgingen maar beter achterwegen laten, want ze zijn deels niet waar en anderzijds ook niet relevant in de discussie.
  verf: beste ivo al 40 jaar is dat spelletje al bezig en het is compleet mislukt ik heb er ook in gelooft in repressie MAAR HET WERKT NIET AL 40 JAAR hoeveel doden moeten er nog vallen hoeveel kinderen zijn er vandaag lood cannabis aan het verbruiken
  dank u voor uw fb gr....ed
 • dorus
  ik heb met eigen ogen de gevolgen van die 'onschuldige canabis' moeten aanschouwen. Zalig de armen van geest, die dit willen legaliseren. Legaliseer dan ook het spookrijden op de autoweg, dat maakt minder slachtoffers.
  verf: u bewijst dat wat er nu gebeurt niet werkt
  dank u voor uw fb gr......ed
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 1

Uitstekend: 0 stem(men), 0%
Goed: 1 stem(men), 50%
Niet goed: 1 stem(men), 50%

totaal 2 stem(men)
Er zijn 8 bezoekers online, waarvan 0 leden: .