writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

marocco marrakech rust en genot.

door verf

De Marokkaanse mens heeft arianna huffington niet nodig om te wijzen op de rust.
U kent arianna huffington waarschijnlijk. Jaren lang met 5 uur slaap tevreden tot mevrouw op een dag waker werd op de grond bebloed. Ze was in slaap gevallen tijdens haar werk oververmoeid. Sedert dan is mevrouw voorstander van slaap. Een voordeel tijdens het slapen produceert ons lichaam verzorgingsproducten voor onze huid.
Het is opmerkzaam dat rust en genieten een dagelijkse gewoontevorm is hier in Morocco. Ik krijg van mijn gids regelmatig wat lekkere brokjes toegeschoven op mijn bord genieten is vooral gemeenschappelijk iedereen mag meegenieten. Geluk wordt gedeeld.
Mijn dag ziet er ondertussen zo uit
Opstaan morgens heel vroeg wanneer de stad in gang schiet in het appartement of op een terras menig café au lait en een broodje nuttigen.
Na het ontbijt wat soezen op een terras en boodschappen doen en mij verbazen over wat ik te zien krijg en met de verbazing dat ik hier in Marrakesch rondloop.
Dan komt mijn gids en gaan we wat doen of niet dan blijven we de middaghitte doorstaan door zo weinig mogelijk te doen . Soms doen we wat zoals met de shoeter naar het atlas gebergte rijden.
Maar vandaag brengt mijn gids mij mee naar een rommelmarkt.
De rommelmarkt is enorm men vind er vaklui en ambachtslui waar men een volledig interieur kan bestelen maar ook 1 vijs kan men er vinden. Er is een overdekt gedeelte en een buiten markt gedeelte.
Maar mijn gids was het vooral te doen voor het eettentje. We aten uit gedeukte aluminium komen. De linzen bonensoep met een beetje vlees die smolt in de mond was heerlijk. Het was de plaats waar al de werkers van de soek aten er was in mijlen en verten geen enkele toerist te zien. In het eettentje ook niet ik werd er met verbazend met lachende gezichten aangekeken.
Na het middageten is er de rust.
Avonds ga ik vroeg slapen .
Morgen wordt het nog warmer.

 

feedback van andere lezers

 • ivo
  grappig geschreven :)
  verf: dank u voor uw fb gr....ed
 • koyaanisqatsi
  Alhamdulillah.
  verf: DANK U VOOR UW
  FB
  GR.....ed
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 3

Uitstekend: 1 stem(men), 50%
Goed: 1 stem(men), 50%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 2 stem(men)
Er zijn 10 bezoekers online, waarvan 0 leden: .