writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Mag ik even opmerken. Rond mij zie ik gepensioneerden

door verf

Mag ik even opmerken. Rond mij zie ik gepensioneerden - die de helft van het kieskorps uitmaken - die van hun 14 tot hun 60 in vaak moeilijke omstandigheden gewerkt hebben die een pensioen ontvangen die rond de armoede grens zweeft. Daarbij horen ze - in de huidige informatie vloed - de enorme bedragen die de politieke kaste hunzelf toekennen en de hoogte van de pensioenen van de ambtenaren. Is verwonderlijk dat ze dan zeer kritisch worden wanneer ze constant te horen krijgen dat ze niettegenstaande het hoge beslag op de lonen ze de laagste pensioenen in Europa krijgen. Wanneer dit verder duurt, zal de zegen tocht van partijen zoals de nationalisten verder duren. Want wat blijkt bij de meeste ondervragingen dat de meeste mensen de hoogt en beschikbaarheid van de pensioenen het meeste zorgen baart. De mensen zijn daarom enorm teleurgesteld in de klassieke partijen ze voelen zich bedrogen DOOR HEN DIE IN HUN NAAM MOESTEN ONDEREHANDELEN. Velen hebben daarom uit wanhoop op nationalisten gestemd.

Nationalisten en regionalisten hebben hier een land gecreŽerd met massa's ministers enz Ö. straks heeft ieder dorp een eigen regering. En ze zijn er in geslaagd om het ongenoegen van vele domme landgenoten over het lage pensioen te projecteren op de eenheid regering BelgiŽ. Ge moet het hen nageven ze zijn slim maar ze hebben dan ook veel goedbetaalde adviseurs want de massa voorliegen staat al jaren op hun programma. Vroeger was de leuze van de nationalisten " geen frank voor het gehate BelgiŽ" en de buitenlandse rekeningen werden massaal gespijsd. Nu dat hun geld terug is steken ze het massaal in de partijen die hen onafhankelijk beloven.

Of daarin slagen ze en dan hebben ze vrij spel.
Of ze slagen niet maar door de vele domme meelopers die op hen stemden slagen ze er in om hun invloed op de politiek zo te doen toenemen dat er zelfs geen onafhankelijk vlaanderen meer nodig is.

 

feedback van andere lezers

  • ivo
    maar Verf, je moet eens wat beter in je ogen wrijven, want je meet te veel wijsheid toe aan een groep mensen, denken moet je aan de paarden overlaten, die hebben een grotere kop ..
    ach, het zijn niet de burgers, maar de grootgeldbezitters die de kaarten uitdelen en jouw roepen past volledig in hun kaart.
    verf: dank u voor uw fb gr....ed
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 1

Uitstekend: 0 stem(men), 0%
Goed: 1 stem(men), 100%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 1 stem(men)
Er zijn 7 bezoekers online, waarvan 0 leden: .