writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

RAMP.

door verf

De laatste dagen zijn een ramp. Uit besparing redenen besloot ik water van de kraan te gebruiken en niet meer water van flessen. Nou ik heb het geweten. Ik lig hier ondertussen enkele dagen met koorts in bed met een temperatuur rond de 40 graden is dat niet aangenaam. Zelfs de airco is een beproeving. Mijn stront is verandert in water. De vraag die ik aan de lezers wil stellen WAT MOET IK DOEN moet ik veel eten of niet meer eten veel drinken of weinig? Wat kan ik het best eten en drinken en wat niet? Binnen twee dagen zit ik bij mijn dokter in BelgiŽ. Ondertussen is mijn woestijnman aan komen draven met een soort gemberpoeder die niet werkt. Zijn suggestie dat ik veel brood moet eten geloof ik niet. De man is de wanhoop nabij maar ik heb mijn goed humeur nog altijd niet verloren. Maar beste lezers iedere suggestie is welkom. Want straks - o ramp - zit ik op het vliegtuig.

 

feedback van andere lezers

  • ivo
    koolstof- norrit kan helpen - bij de apotheker - koolstof helpt tegen elke vergiftiging.

    besparen op vakantie is nooit een goed idee. Wie kraanwater drinkt in de niet Westelijke wereld is wel heel dom, je moet zelfs controleren of de stoppen op de fles door de fabriek zijn vastgeset.

    veel sterkte ...
    verf: Dank u voor UW FB GR....ed
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 2

Uitstekend: 1 stem(men), 100%
Goed: 0 stem(men), 0%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 1 stem(men)
Er zijn 9 bezoekers online, waarvan 0 leden: .