writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Gono de bonobo is er dus echt in gelopen.

door verf

Gono de bonobo is er dus echt in gelopen. Even het verleden. Gono de bonobo slaagde er enige tijd geleden in om door zo een triestig verhaal over hemzelf enkele medeschrijvers geld af te troggelen . Ze hadden o zo medelijden met de situatie van de gepensioneerde ambtenaar. Die mede schrijvers zijn uiteraard al lang vertrokken.
Dus ik liet er hem inlopen van die platte kak is niks waar en van dat in bed liggen terwijl het buiten 40% is is ook niks waar.
Wat wel waar is, is de reactie van gono de bonnobo. Die mag er zijn. Nadat hijzelf geld kreeg uit medelijden heeft hij blijkbaar geen enkele medelijden met iemand in hoge nood.
Dat staat ons dus te wachten nu dat die NIEWE VLAAMSE ELITE op punt staat.
Arm Vlaanderen.

Wat er wel waar is dat mijn mirabel pensioentje - van mijn 14 tot mijn 60 gewerkt in fabrieken soms in moeilijke omstandigheden terwijl ik tegen de armoedegrens zit met mijn pensioen -die maandelijks op de 22tigste op mijn rekening wordt gestort er deze maand nog altijd - nu de 25 stige - niet is. Wat voor een kleine ramp heeft gezorgd. Ik schrijf dit hier op de luchthaven. In marrakesch verwachte ik het geld de 22tigste maar het was er niet. Ik wouw de rekeningen betalen net voor mijn vertrek maar dat ging dus niet.
Meer nog ik hed geen geld meer om naar de luchthaven getransporteerd te worden.
Mijn Marokkaanse gits heeft alles voorgeschoten. En zo kon ik naar huis.

 

feedback van andere lezers

 • GoNo2
  Bedankt voor de regelrechte aanval op m'n persoontje. nu nog leren schrijven en je komt er wel. Je verhaal raakt voor de zoveelste keer kant noch wal. Ik wou dat ik een bonobo was, al was het alleen al maar voor de seks...Probeert u mij nu te beledigen met mij een aftroggelaar te noemen?
  Iemand beschuldigen van oplichterij is strafbaar, meneer Verf. Er is een groot verschil tussen een ironisch en sarcastisch bedoeld verhaal en uw beledigend bedoelde verhaaltje hé? Maar ik ga hier verder geen woorden aan vuil maken, de lezer zal wel oordelen hé?
 • andremoortgat
  Aan deze ruzie, die me immens stoort,
  hebben wij niks en geeft alle blaam aan
  de afzender, niet de bestemmeling.
  Ga een plaatsje zoekenden in de roddelpers aub
 • ivo
  maar Ed toch, je verlaag je toch niet tot een niveau dat geen niveau meer is - waar is je grote verontwaardiging, als je zelf op een wijze reageert dat alle fatsoen passeert?

  En ik vind dat verontschuldigingen het minste is wat je hier kan doen, want deze wijze is onwaardig en laag.

  Als je een probleem hebt met iemand, stuur dan een mail of laat zijn werken links liggen, er zijn er nog die dit hier doen, en daar is niets mis mee.

  Maar deze wijze - foei Ed - hiermee beklad je enkel jezelf - en ook ik zal niet meer op je werk reageren voor ik een gemeend excuus hier lees.

 • dorus
  Mattheus 5:3
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 0

Uitstekend: 0 stem(men), 0%
Goed: 0 stem(men), 0%
Niet goed: 4 stem(men), 100%

totaal 4 stem(men)
Er zijn 6 bezoekers online, waarvan 0 leden: .