writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Android app.

door verf

Een vriend heeft een wonderlijke app een Android app. Die app zorgt er voor dat een recept nooit meer kan mislukken.
Het begint zo.
Men wil een recept. Neem nu BALLETJES IN TOMAATE SAUS.
Men tikt dat in op de smartfone die zoekt de recepten. Als er te veel zijn maakt hij een keuze. Zoals, wilt u het , ZOET, HARTIG, GEKRUID, maak uw keuze. Iedere keer wordt er een foto getoond van het gerecht gemaakt door andere gebruikers van de Android app. Nadat de keuzes zijn gekozen zegt de Android app koop deze ingrediŽnten en dan zet u Android app af en gaat al die spullen in huis halen. Daarna zet u die terug aan en dan zegt de Android app u hebt 15 seconden om de ui te haken een metronoom tik geluid die langzaam luider wordt u deel .
En zo gaat dat verder de instructies gaan begeleid met foto's van hoe men een ui moet haken de duizend verschillend manieren om een ui te haken.
Een gerecht kan niet meer mislukken.
Iedereen die met die Android app leert werken wordt straks de nieuwe keuken prins-ses
Ik kan me al voorstellen hoe het gesteld is met die op hetzelfde moment van het bereiden nog andere taken heeft. Een miezerig momentje van onoplettendheid en er komt een breuk in de bereiding er zit geen ei in de mayonaise de worteltjes blijven maar op het schap liggen.
Maar daar zal ook wel een knopje voor zijn.

 

Er zijn 6 bezoekers online, waarvan 0 leden: .