writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Arm vlonderen.

door verf


Diehap Ik begin mij toch af te vragen of de dramatische besparingen in vooral DE KUNST en cultuur niet geleid heeft tot de grote verwarring. Tot vermeerdering van individuen die veel ontvankelijker werden voor de radicale fenomenen. Westerse jongeren die opeens naar IS gaan. Cultuur stelt vragen. Wanneer er geen vragen meer gesteld kunnen worden zijn er alleen nog antwoorden. Radicale antwoorden. Waar geen vragen meer over gesteld kunnen worden.
Ik vrees dat men nog altijd in de industrialisatie mode zit. Op het moment dat de toekomstgerichte industrie vooral rekent op ons brein onze creativiteit. Ik vrees dat men dezelfde weg opgaat zoals in het verleden. Toen lobbyisten de helft van het Europese budget op een teloorgaande landbouw richten. Met melk boter wijn plassen als gevolg. Was de crisis niet het gevolg van overproductie? Is men dat al vergeten? Zijn de KUNSTEN en cultuur niet die elementen die zorgen voor meer creativiteit. De Kunsten brengen ook geld op niet alleen de industriŽle productie brengt geld op. En tegenwoordig zeer belangrijk de KUNSTEN zorgen voor vragen. Maar een samenleving die geen vragen meer wil stelen glijd weg in extremistische antwoorden. Dat is men blijkbaar vergeten. Maar wat wilt ge wanneer de overheid nog altijd in industriŽle mode zit.

 

feedback van andere lezers

  • GoNo2
    Moet geweldig pijnlijk zijn als men melk boter wijn plast?
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 0

Uitstekend: 0 stem(men), 0%
Goed: 0 stem(men), 0%
Niet goed: 1 stem(men), 100%

totaal 1 stem(men)
Er zijn 3 bezoekers online, waarvan 0 leden: .