writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

DOE ER VERDOMME IETS AAN!!!

door GoNo2Ik heb eens navraag gedaan in m'n vriendenkring. Wie leest er nog op WH de inzendingen van dichters en schrijvers? De meesten beweren dat ze nog maar sporadisch op WH komen. De reden? Te saai, de website nodigt niet uit om er lang te vertoeven gezien de mededelingen van soms meer dan twee jaar oud, als ze al niet ouder zijn...

Ze verwijzen me naar betere sites, die hun leden wel opvolgen.

Een remedie hier tegen, ligt blijkbaar niet zo voor de hand. Wij kunnen wel met oplossingen aandraven, maar het is aan de uitgever om er iets mee te doen. Tot nu toe heb ik nog geen enkele reactie gelezen van de uitgever waaruit zou blijken dat ze nieuw leven willen inblazen in deze site. We doen ons beklag op het forum, proberen een oplossing te bedenken maar worden blijkbaar niet gehoord door de beheerders ( zo die er al zijn ) van WH.

Het verbaast me dan ook niet dat er meer en meer afhaken. Hoe spijtig dat ook moge wezen. Wat mij ook opgevallen is, is dat de reclame voor hun boetiek ook al verdwenen is. Ik denk, maar dat is zuiver een persoonlijke mening, dat ze bezig zijn met een uitdovingbeleid. Vroeg of laat, zal er bij het inloggen de mededeling verschijnen dat er wegens een technisch redenen niet ingelogd kan worden. Exit WH?

Laat ons hopen dat er bij de uitgever nog iemand zit die de schrijvers en dichters een warm hart toe draagt. Iemand die de touwtjes terug in handen neemt en van deze ooit zo bloeiende site terug een warm nest maakt voor zij die al die jaren trouw geweest zijn aan deze site.
Vers bloed is meer dan welkom, dus beheerders van deze site, zet er uw schouders onder en neem initiatieven opdat deze site terug zou opleven. En anders moet de uitgever ons maar laten weten dat ze geen interesse meer hebben in het tot stand houden van deze site. Het zou hen sieren dat ze het spel eerlijk spelen, na al die jaren van trouw publiceren. Het is dankzij de talrijke bijdragen van de vele schrijvers en voornamelijk dichters dat WH ooit groot geworden is. Zonder ons was er geen WH geweest. Zonder WH waren wij er wel geweest hé?

Ik steun Pieter, maar heb m'n twijfels of het zoden aan de dijk zal brengen. Wat baten kaars en bril, als de uil niet zien wil?

Ik heb deze discussie op gang gebracht in de ultieme poging om wat meer leven in de brouwerij te krijgen. Ook met de achterliggende gedachte dat de beheerders van deze site zouden reageren. Tot op heden geen enkele reactie van hun gehoord. Een mens zou voor minder de moed verliezen...

De schrijvers en dichters, die tegen beter weten in, hier blijven publiceren, verdienen een pluim. De lezers, die hun tijd nog insteken in het geven van feedback, verdienen ook een pluim. Ik dank degenen die onze schrijfsels nog willen lezen, ook al zijn ze met weinigen.
Zij tonen tenminste interesse voor wat er uit onze pen vloeit. Wat niet kan gezegd worden van de beheerders van deze site.

Ik hoop uit de grond van m'n hart dat er ooit betere tijden aanbreken voor deze site. Dat WH terug mag opbloeien tot wat ze eens was. Een schrijvers/ dichterssite waar we ons thuis kunnen voelen, waarvan de deur uitnodigend openstaat...

Voor de beheerders van deze site, heb ik maar een paar woordjes meer...' DOE ER VERDOMME IETS AAN...'

©GoNo

Ik weet dat deze inzending thuis hoort op het forum, maar niet iedereen leest de bijdragen op 't Forum.

 

feedback van andere lezers

 • ivo
  het wordt tijd dat ze er iets aan doen, inderdaad :)
  GoNo2: Dank u wel!
 • andremoortgat
  Beter kan ik het niet verwoorden.
  200 percent akkoord !
  En ik hoop dat ze iemand vinden, die ballen aan zijn lijf heeft om dit
  boeleke uit de slaaphoek te halen
  (zoals Jan Willems vroeger die ook al vaandelvlucht heeft gepleegd)
  We hope en we will see
  GoNo2: Dank u wel!
 • pieter
  Volledig mee eens, natuurlijk.
  Ik zal contact opnemen met De Punt.
  Vriendelijke groet,
  Pieter.
  GoNo2: Dank u wel!
 • koyaanisqatsi
  Ik ben volledig mee.
  GoNo2: Dank u wel!
 • greta
  Ik las "Het is tijd". Zie de homepagina en ik heb er iets over in het forum gezet.

  GoNo2: Dank u wel!
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 10

Uitstekend: 5 stem(men), 100%
Goed: 0 stem(men), 0%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 5 stem(men)
Er zijn 7 bezoekers online, waarvan 0 leden: .