writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

geen titel

door louisaatje

In this World - deel 44
Vandaag naar de tentoonstelling van de plaatselijke academie. Een vriend des huizes exposeert er zijn beeldhouwwerken. Zijn eindwerk in wording ontlokt velerlei interpretaties , gaande van een romp met een mangopit als vagina, tot een reusachtige penis. In elk geval, zoals het goede kunst betaamt: rijk aan interpretatie oftewel de ultieme meerlagigheid. Tussen neus en lippen refereert onze beeldhouwer ook nog even aan de 100 mangopitten die hij ondertussen al verzameld heeft met het oog op de voltooiing van zijn werk. 100 vagina's???
Beste lezer, u heeft het natuurlijk al door: Feind hört mit, dus schrijven we als volgt verder: het betreffende kunstwerk behoort nu al tot het kruim van de tentoongestelde werken.
Bovendien is de kunstenaar in kwestie ook een connaisseur van sublieme restaurantjes in een van de welke we korte tijd later belanden. We keuvelen genoeglijk over kunst en politiek en terwijl we de excellente cicatelle verorberen, lossen we meteen ook de wereldproblemen op.

 

Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 3

Uitstekend: 1 stem(men), 50%
Goed: 1 stem(men), 50%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 2 stem(men)
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .