writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Titel Gezocht 54

door Koyaanisqatsi

Kenzaburo OŽ hield Belhamels De Vogelaar in bedwang terwijl Ryuunosuke Akutagawa sadistisch grinnikend de ritssluiting van de arme stakker zijn veel te grote broek opentrok. Nooit eerder in mijn leven had ik me een grotere lafbek gevonden, ook al besefte ik volkomen machteloos te zijn, zelfs al zou ik me met heldenmoed tegen deze demonstratie van barbaarsheid verzetten.
Een hels kabaal op de trap deed de tijd in de kamer opeens stilstaan. Iedereen, Belhamels De Vogelaar incluis, richtte een vragende blik op de deur die ineens open zwaaide omdat een kleine, in een maatpak gestoken kerel letterlijk de kamer in tuimelde.
'Yakigi's baas! Yakigi's!'
De vertwijfelde blikken van de drie in de kamer aanwezige Yakuza-leden schoten als een spervuur van lichtkogels heen en weer. Shigeharu Tanaka sprong recht, Ryuunosuke Akutagawa en Kenzaburo OŽ graaiden naar hun pistolen in hun schouderholster. De tuimelaar probeerde overeind te krabbelen maar spuugde een dikke klodder bloed uit en viel morsdood neer. In zijn rug, ter hoogte van zijn longen, zaten twee bebloede gaten. Meteen daarop kwam vanuit de trapzaal een regelrechte kogelregen op ons af. Nog voor Shigeharu Tanaka's trawanten de aanval van antwoord konden dienen werden ze door kogels doorzeefd. Ik wilde in een hoek duiken maar doodsangst verlamde zelfs de kleinste vezel van mijn lijf. Ik stond als aan de grond genageld terwijl vanuit een naar kruitdamp stinkende rookwolk drie in minuscule bikini's gestoken Aziatische schoonheden met een Stetson op hun hoofd tevoorschijn kwamen.
'Verdomde sletten!' brulde Shigeharu Tanaka razend. Dikke vlokken speeksel floepten uit zijn mond terwijl hij als een onkundige bokser met zijn gebalde vuisten begon te zwaaien. En dat was het laatste gebaar dat hij in deze wereld maakte. Want de drie schoonheden richtten zes Desert Eagle 44. Magnums op zijn borst en schoten de magazijnen ervan op hem leeg.

 

feedback van andere lezers

 • doolhoofd
  Tarantinesk!
  Maar vanwaar ineens de sprong van 53 naar 56?
  Koyaanisqatsi: dat noemen ze een typo... (denk ik)
 • Greta
  No comment.
  Behalve dat ik de spanningsboog die je toepast heel goed vind.
  Koyaanisqatsi: boog? maar ze schieten er op los met vuurwapens... :-)
Enkel ingeschreven gebruikers kunnen stemmen.

Totale score: 5

Uitstekend: 2 stem(men), 67%
Goed: 1 stem(men), 33%
Niet goed: 0 stem(men), 0%

totaal 3 stem(men)
Er zijn 7 bezoekers online, waarvan 0 leden: .