writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

De verschrikkelijk politiek van Louis Marie Joseph Tobback de socialist van mijn kloten.

door VerfIn Vlaanderen werden kinderen verkracht. Toen wat ouder geworden waren werden ze door de vrienden van de verkrachters veroordeeld als misdadigers. Uit wanhoop omdat ze nergens werden gehoord rookten ze een joint. Ze werden / worden veroordeeld in massa processen. De erfenis van de politiek van Louis Marie Joseph Tobback.
Louis Marie Joseph Tobback  heeft ook vrienden die drugsverslaafden zijn die worden humaan behandeld.
In de jaren 90tig was ik bevriend met een drugsverslaafde die in dezelfde organisatie zat waar ook Louis Marie Joseph Tobback lid was. In die organisatie creëerde men speciaal een werk, niettegenstaande hij, de drugsverslaafde, nergens nog werk vond. Hij heeft geen dag zonder zijn drugs geleefd.
Voor de anderen is er, vrijheidsberoving, gevangenis, de vergeetput, aantekeningen op getuigschrift van goed gedrag en zeden, werkeloosheid, en uiteindelijk beschuldiging van luiheid, inkorting van uitkering. Wanhoop. Voor sommigen een vlucht naar Syrië.
Louis Marie Joseph Tobback  was de burgemeester van de stad waar de grootste plas alcohol te vinden is,
Louis Marie Joseph Tobback is tegen drugs. Wie gelooft die mens nog. Zeker de jonkies niet.
Louis Marie Joseph Tobback zegt dat, indien de partij hem niet meer steunt hij als onafhankelijke zal gaan zetelen, dan denk ik, hij zal nog rap wat geld innen.
De man is fysisch getekend door intensief alcoholgebruik hij staat vol levervleken een duidelijk teken van zijn alcoholverslaving.
Die man heeft door zijn politiek duizenden zieke mensen in gevangenissen, vergeetputten, gestopt.
Een van mijn andere vrienden in de jaren 90tig heeft zelfmoord gepleegd in merksplas. Hij was bruin prefereerde cannabis in plaats van alcohol. Hij was arm en bruin.
Alcohol mag door het vatikaan niet als drugs benoemd worden. Stel u voor al hun voormannen iedere zondag aan de drugs.
Louis Marie Joseph Tobback was de burgemeester van de stad waar de K.U.L. de katolieke universiteit leuven gevestigd is. Die zijn de groote baas. Louis Marie Joseph Tobback mag aanduiden waar de openbare wc zijn en wie ze moet kuisen verder heeft hij weinig of niks te zeggen.
Hij heeft wel een grote mond.

 

Er zijn 6 bezoekers online, waarvan 0 leden: .