writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Knelpuntberoepen.

door Verf

Er zijn partijen die alleen hoogopgeleide migranten willen binnenlaten. Daar zie ik de volgende problemen.  Vooraleerst zijn die mensen  hoognodig in hun thuisland. Waar ze dure studies hebben gevolgd. We stelen die intelligente jongeren dus. Ze zullen de hier hoogopgeleide beconcurreren. Men kan de Belgische jongeren hier massaal hoogopleiden. Maar dan zijn er geen elektriciens bouwvakkers verpleegsters bakkers beeldhouwers meer.
Zou het niet beter zijn de hoogopgeleiden in hun land te laten en laagopgeleide binnen te laten en ze op te leiden tot elektriciens bouwvakkers bakkers beenhouwers. Ze worden economische vluchtelingen genoemd we zijn ze liever kwijt dan rijk. Wat zeer stom is. In plaats van ze hier op te leiden en ze dan op 18 jaar buiten te gooien. En dan veel bla bla te verkopen dat er een massale te kort is aan verplegers elektriciens bouwvakkers bakkers beenhouwers. Er staan duizende jongeren aan onze grenzen die niet liever willen dan hard werken. Ze mogen niet binnen. Maar hier worden dan langdurig zieken uit hun bed gehaald ze moeten gaan werken. ARBEIT MAAKT VRIJ.

 

Er zijn 6 bezoekers online, waarvan 0 leden: .