writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Seks met kind.

door Verf

In mijn kindertijd heb ik twee keer seks gehad met een ouder iemand. De derde, de plaatselijke homo die wreef wel eens op mijn bil als ik mijn moest verkleden voor een voorstelling rond Sint Niklaas maar nooit was zelfs het vermoeden van seks.
De twee andere waren rond hun 18 jaar. Zeer uitgesproken hetro.Voor een kind van 12 is een 18 jarige beangstigend. Ze begrijpen niet alleen de kindertaal ze spreken al wat volwassen taal. Alhoewel ik al vroeger in de erotische ban was van goedgevormde jongens en mannen lijven. Er is een gebeurtenis die mij nog herinneringen oproept. In bobiaanland was er toen een vijver waar men bootje kon varen. De verhuurder was een donker gebruinde jongen, waarschijnlijk een jobstudent, waar ik meerdere keren naar stond te kijken. Ik kon het gevoel niet omschrijven maar het voelde zeer goed.
De eerste keer dat ik seks had met een oudere kerel van 18 jaar was een buurt kerel. We speelden verstoppertje en hij nam mij mee naar een hooi zolder. Daar knoopte hij zijn broek open en zei "trek er eens aan" wat ik deed. Wat ik bedust deed. Enige tijd later besefte ik dat ik er van droomde. De kerel had een prachtig fysiek. Als zoon van een tuinman stond hij in weer en wind. In vond hem prachtig. Het was gebeurd zonder dwang. Alhoewel ik wel wat meer had gewild is het maar een keer voorgevallen. De tweede keer was veel erger. De 18 jarig was met een smoesje ons huis binnen gedrongen mij naar mijn slaapkamer geduwd en stond al met zijn broek op zijn enkels toen opeens we het geluid hoorden van mijn moeder die thuis kwam van boodschappen. De jongen een kleermaker in opleiding had een smerige vieze grijze huid. In die tijd bestonden er geen badkamers. Men waste met een washandje en een teil. Die laatste ervaring werd een nachtmerrie het was gedwongen bíjna seks. Voor de rest heb ik op de scholen waar voornamelijk nonnen en paters de dienst uitmaakten nooit last gehad. Alleen was een burger leraar op de technische school die lichamelijke opvoeding gaf die waneer we ons omkleden en ons broekjes uitdeden nogal lichamelijk bij een paar leerlingen. Iedereen spoede zich zo rap mogelijk naar buiten. Jaren later hoorde ik dat een van de strengste katolieke leraren, altijd rap om ons kletsen te geven, de bijnaam had. De stier. Het was vooral macht. Die kerels zeiden, door zich te vergrijpen aan kinderen, wij hebben de macht om zelfs uw kinderen te verkrachten. EN U KUNT ER NIKS AAN DOEN, WANT WIJ HEBBEN DE MACHT OVER UW KIND, OVER U.

 

Er zijn 6 bezoekers online, waarvan 0 leden: .