writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Het zijn zijn de zwart werkers, die de criminelen zijn.

door Verf

Eigenaardig 45% van de Vlamingen stemt voor die gangsters. Een voorbeeld. De Vlaams nationalisten hebben al decennia de leuze "geen geld voor het perfide BelgiŽ" . In praktijk betekend het dat al decennia Vlaams nationalisten weigeren belasting te betalen. Daarom moeten u en ik meer belasting betalen en krijgen we er minder voor terug. Ik ken 3 Vlaams nationalisten. Het is niet moeilijk want ik ben geboren en getogen in Izegem de stad van Geert Bourgeois. Een stad waar ze het Vlaams nationalisme hebben uitgevonden. Een Vlaams nationalistische federale ambtenaar die een bureau heeft in een ministerie werkt 10% voor de Belgische staat en 90 % voor zichzelf, hij klust al decennia bij in het zwart, en het wit als zelfstandige in bijberoep. Hij doet dat in volle overtuiging want anders zou het geld toch gaan naar de luiaards in WalloniŽ lees de socialisten. Ondertussen leeft hij van zijn enorm pensioen van 5000 euro per maand, en zijn zwart geld zeer rijkelijk in het buitenland hier zou het wel wat opvallen Zijn broer ook overtuigd Vlaams nationalistische heeft een kleine winkel die een massa geld opbrengt want in het verleden ging hij iedere maand naar Luxemburg. Hij kon dat want er is geen enkele controle. Er zijn politie ambtenaren te kort. Er zijn wel iedere dag 20 politie ambtenaren die canabis plantjes staan uit te rukken. Verleden jaar waren er 1350 cannabis plantages ondekt. Ik verdenk de Vlaams nationalisten dat, dat de reden is waarom ze zo achter de war on drugs staan. Overstelpt de administratie met nuteloos werk. Een andere overtuigde Vlaams nationalist in de grootindustrie zei me onlangs. 1/3 zwart, 2/3 wit. Al zijn geld zit in Frankrijk.
Waar komt het Vlaams nationalisme vandaan? De zeer rijke West-Vlaamse vlas boeren uit kortrijk en de missionarisen opleidingen het klein seminari uit Roeselare werden bang van de Franse revolutie. Zie het stripverhaal baekelandt. Daarom betaalden die vlas boeren Hendrik Conscience om een Vlaams nationalistisch epos te schrijven het werd DE LEEUW VAN VLAANDEREN . Blijkbaar zijn de Vlaams nationalisten nog altijd bezig de strijd te voeren tegen de Franse. revolutie. Tegen Napoleon. 45% van de Vlamingen stemt voor die idioten. En tegen hun eigen. De bende idioten.
Maar het is uw buurman de zwartwerker. Die met zijn klein pensioen, BelgiŽ heeft de laagste pensioen van West-Europa, probeert te overleven die de gangsters zijn.

 

Er zijn 6 bezoekers online, waarvan 0 leden: .