writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

5G straling.

door Verf

Ze stond te dansen van contenement. Zo blij was ze, de groene partij in de paarse regering.
'Wat nu?' Vroegen alerte journalisten.
Met de straling van al die gsm masten waar de groenen geheldere bomen hadden aan opgeofert om ons duidelijk te maken dat die straling onze hersenen zouden doen ontploffen.
'Die straling? Wel de televisie apparaten die geven een zodanig bombardement aan straling dat indien het kwaad zou kunnen iedere televisiekijker gestoomd zou zijn'.
Magda zucht eens, er knaagde een gevoel van verantwoordelijkheid. Ze keek eventjes heel ernstig. En Magda danste voort..

Stralingsexpert Guy Vandenbosch (KU Leuven)
Guy Vandenbosch merkt nog fijntjes op dat gsm-toestellen veel grotere bronnen zijn van straling dan de antennes die een doorn in het oog zijn van de activisten. In gemiddelde omstandigheden kan van een telefoon 100 tot zelfs 1.000 keer meer straling uitgaan dan van een gsm-mast, aldus de stralingsexpert. "Dus als je bezorgd bent over straling, zou je eigenlijk eerst de telefoon moeten aanpakken en niet de masten."

 

Er zijn 6 bezoekers online, waarvan 0 leden: .