writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

In 1995 voorspelde ik de opkomst van fanatieke nationalisten en religieuzen.

door Verf

In mijn boek "hoe zelfs links mij discrimineert als homo" schrijf ik dat
fallocratie een probleem is. Dat stond in een artikel dat ik de 70tiger jaren schreef in de rooie vlinder krant. Wat hoor ik de laatste jaren dat mannen die achter hun lul aanlopen een probleem zijn.
https://www.amazon.es/Hoe-zelfs-links-discrimineert-homo/dp/9078935456

In die jaren 70tig richte ik een centrum op Christopherstreet, den eikel, uiteindelijk, meansfactory, een plaats waar homo's onder elkaar met elkaar konden zijn. Een vrije, creatieve, progressieve, plaats.
Nu is er een gesubsidieerde plaats het roze huis.

Depresies burnout verlies van identiteit. De opkomst van fanatieke nationalisten en religieuzen.


†ik heb er in 1995 een werk over gemaakt zie links de gemeenschapelijke identiteit door de T V die verloren gaat. Ge ziet rechts een gietijzeren (nationalisme) kandelaar (regilie) waar een hoofd (de encyclopedische mens) gemaakt van kranten artikels in gevangen zit . In het midden de caos van de IT cultuur. Dat staat op glas (silicium) de bazis van computer chip. Het geheel staat op een gietijzeren paal de industriŽle cultuur en staat op de grond landbouw cultuur
Verf ed I.T. la culture -†http://www.anamorfose.be/verf/misc-images/verf-t-i-r-e

Mijn foto de kwetsbare man gaat over mannen die opgevoed worden als jagers maar als ze volwassen gaan jagen. Worden ze veroordeeld.
https://www.2dehands.be/plaats/m1506540596/view?c=3c1f5dcc18d02a99040ca8de656940d2&previousPage=lr

Ben ik een magische voorspeller natuurlijk niet maar soms denk ik logisch na.

Een voorbeeld.
In het ter ziele gegane AVENUE, links glossy magazine. Las ik in de jaren 90tig. Het volgende. "Door de computer zal, waar nu honderden mensen in een bankgebouw werken er straks aan de buitenkant van dat gebouw een toestel staan waar men geld kan opnemen en afgeven die honderden zullen ontslagen worden" toen leek dat onvoorstelbaar maar nu? Gewoon logisch nadenken.
Ik zal nog eens een voorspelling doen. Stimulerende middelen zijn overal te koop. CafeÔne derivaten worden massa gekocht amfetamines, ook wel speed genoemd, cocaÔne. Prestatiedrang wordt geroemd. Terwijl op rustgevende middelen met man en macht wordt gejaagd. Rustgevende zoals cannabis wordt verdovend genoemd. Men vraagt zich af waarom er zoveel agressie is in de samenleving. Ja, hoe zou dat komen?

Ik hou ook wel van een grap.
In de oertijd van googlevideo op het internet poste ik het filmpje van Julien schoenaerts die het dwaallicht leest van Willem Elsschot. De grap was dat ik als kernwoord iedere naam van Nederlands gehucht dorp en stad poste. Zodanig dat waneer iemand een gehucht dorp of stad opzocht hij de Julien te zien kreeg. Enkele honderdduizenden kregen hem te zie. Vele voetbalstadions vol.
https://youtu.be/NGLBYNyEit0

 

Er zijn 6 bezoekers online, waarvan 0 leden: .