writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Dat is wat ik ga doen!

door animal_dancer

Ik ben al een hele week aan het nadenken waarom je me niet terug beantwoordt. Tobben en dergelijke heeft geen zin!
Ik ben een heel interessant boekje aan het lezen en daar staat in dat ik niet negatief mag zijn.
Daar staat ook in wat ik moet doen om mijn eigen leven te scheppen. Dus ik ben dan maar meteen aan de slag gegaan.
Maar zo makkelijk is het niet want al mijn oude patronen moeten eerst loskomen en daardoor lijkt het wel alsof het niets uithaalt.
Maar ondertussen heb ik een plan terwijl ik werk aan mijn eigen werkelijkheid. Ik zal zorgen dat ik er netjes uitzie als ik je tegenkom. En ik weet waar ik je zal tegenkomen. Wacht maar mijn liefste, houd je maar vast! Je zult een stevige tuimeling maken in je gevoel. Je zult weten waar het allemaal om draait en nooit zo hevig verlangt hebben naar mij als je nu binnenkort zal doen.
Ik zal mijn fouten herstellen. Hoe onbewust ik je heb gekwetst... Dat zal ik allemaal omkeren!
Ik zag het vroeger niet hoe ik deed. Ik had het niet door dat ik je gekwetst had. Ik was zelf zo verliefd op je, en had zo weinig zelfvertrouwen, dat ik je daardoor de verkeerde signalen gaf.
Hoe gek kan de wereld toch in elkaar zitten?
We spiegelden elkaar. Jij had ook niet het grote zelfvertrouwen dat je leek uit te stralen.
Maar nu zijn we beiden veranderd. We zijn ouder geworden en wijzer zoals ze zeggen.
Toen we elkaar hebben leren kennen waren we allebei zo naïef. We hebben onze liefde laten stelen door degenen die jaloers waren. Door hen die met mij of met jou samen iets wilden hebben. We hebben ons hoofd gek laten maken door wilde verhalen over elkaar. Door onze eigen vrienden dan nog wel! Vrienden die nu al lang niet meer behoren tot onze kennissen.
Maar zij konden onze liefde niet doven.
We wisten het niet van elkaar dat we elkaar nog zo graag zagen. We deden maar verder zonder elkaar. Hadden af en toe een nieuw liefje of slippertje. Want wat doen tieners anders…? Maar onze harten wisten meer dan wat we onszelf verstandelijk hadden laten inpraten. Het zat zo diep in onze zielen…
Als we elkaar zagen werd iedereen betoverd door onze innige blikken in onze ogen. Gepraat werd stil en we moesten onze verstrengeld blikken loslaten en verder gaan met ons toen bijbehorende entourage.
Als we elkaar op onze geliefde dansplek tegenkwamen leek het voor mij soms ook even heel stil te worden in het lawaai, terwijl weer eens onze blikken elkaar ontmoetten.
Zelfs toen ik uit je leven verdween door te verhuizen en te gaan samenwonen, met een toenmalige partner, bleef je in mijn hart.
Maar met alles wat ik nu weet uit ons verleden, daarmee ga ik aan de slag gaan en maak ik een prachtig heden mee voor ons.
We zijn allebei vrijgezel en we voelen de liefde nog steeds. En dat na zes jaar! Ik geloof erin dat we elkaar hoe dan ook zeer snel zullen vinden en dat we dan samen zonder bemoeienissen aan ons leven samen kunnen beginnen. Ondertussen blijf ik rustig en kalm. Ik kan dat door af en toe terug te keren en je te voelen in mijn hart.
Het is niet gemakkelijk om al die oude aangeprate overtuigingen los te laten. Maar ik probeer te aanvaarden wat er gebeurd is en daarmee los te laten. Het is even wennen om die oude overtuigingen op te kuisen en ze te vervangen door nieuwe, maar ik weet zeer zeker dat het me zal lukken! En dan is er geen houden meer aan, dan zijn we weer herenigd en dit keer voor het leven.
Dus affirmatie's en spirituele boeken helpen me nu om mijn eigen werkelijkheid te creëren, en die werkelijkheid ga ik samen met jou beleven! Ik zie mijn hele toekomst in jouw ogen en daar word ik warm van. Dat is wat ik ga doen! En je zult me wel beantwoorden dan.

 

feedback van andere lezers

 • Mark_Vandis
  Ongetwijfeld knappe brief!
  Wou dat ik er ook zo ene kreeg....:-)

  Groetjes Mark
  animal_dancer: Dank je voor het compliment en de fb! :-)
  Liefs Nathalie
 • dichtduvel
  Verwacht niet te veel, nog beter, niets, dan kan je nooit bedrogen uitkomen. Ik heb dat ook maar geleerd door schade en schande zoals men zegt. Grtz, Jef
  animal_dancer: Kan ook... maar ik denk dat vertrouwen hebben ook werkt in het heelal ;-) en daarna dankbaar zijn.
  Liefs Nathalie :-)
 • waterklok1
  knap neergepend!
  zon brief lijkt me wel 'raar' om het te ontvangen, ik hoop dat je scoort...
  lot

  animal_dancer: Thx! ;-)
 • kapiteinsebbos
  heel mooi!

  ik mis je
  animal_dancer: thx
Er zijn 4 bezoekers online, waarvan 0 leden: .