writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

* geen titel

door VickyLievens

leestermijn verstreken

 

feedback van andere lezers

  • dichtduvel
    Heel goed. Doe zo verder. Jef
    VickyLievens: heel erg bedankt
    Vicky
  • feniks
    Is dat daar je ziel die zo open en bloot op tafel ligt ? Ik dacht het wel!
    Je hebt een boodschap willen meegeven, en dat is je alvast gelukt.
    groeten
    R.
    VickyLievens: heel erg bedankt. tja, ik probeer eens een ander genre uit dan si-fi, thriller, horror of humor. Je kunt niet steeds het zelfde blijven schrijven. Een schrijver moet steeds zijn grenzen verlengen om zo veelzijdig & divers mogelijk te zijn voor zijn/haar lezers. bedankt voor het compliment, ben blij dat je mijn probeersel zo goed vindt. PS: het is nogal angstig om je ziel zo bloot te geven, maar met de lovende feedback die ik o.a. van jou krijg is het al heel wat minder angstig.
    groetjes Vicky
  • Vansion
    Hey, blij dat je er weer bent. Ik hield meer van je verrassende fantasieverhalen (waar uiteraard evenveel van jezelf in steekt).
    Maar je moet al wat erin zit eruit halen op gelijk welke manier.
    Tot het écht naakt wordt ... als je begrijpt wat ik bedoel ...
    VickyLievens: hey, blij dat ik er weer ben! heb geen schrik, de fantasieverhalen zullen blijven komen hoor. ik wil gewoon weer eens iets anders proberen. ik moet immers alles geprobeert hebben, of het nu grappige verhalen zijn zoals mijn levens, of meer fantasie zoals de lepel enzo, ik moet het toch allemaal eens proberen. nu probeer ik dit maar, het is maar tussendoor tot ik de tatoeages heb herschreven. het is wel angstig. in de lepel, oost west thuis best, levens... schreef ik altijd over anderen, natuurlijk zit er in al die personages een deel van mij, maar niet zoals bij deze onnaakte waarheid. Door de (on)naakte waarheid op de site te publiceren voel ik mij pas echt naakt! dat had ik met de andere verhalen, het waren immers personages met een andere naam, leeftijd, beroep, geslacht...
  • Draakje
    De andere keerzijde van de medaille. Ik was zo stout eerst je andere onaakte waarheid te lezen :-)
    Het vereist moet je ziel bloot te leggen. Hoedje af.


    VickyLievens: héél erg bedankt. stoute draak niet op volgorde gelezen... hi hi hi geeft niks, het maakt eigenlijk niet uit in welke volgorde je leest.
    dankje, het is raar om dit soort genre te schrijven zoals je zegt, je moet je ziel bloot leggen...
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .