writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Zo was het,misschien nu nog.?

door verf

Hij,een psychiatrische patiënt,werd in een gevangeniscel gestopt .Toen hij om medicijnen vroeg lachten ze hem uit t'Was een bruinen .Hij zei dat hij epileptische aanvallen zou krijgen.Ze klopten de deur voor zijn neus dicht.
Enige tijd later kreeg hij een aanval.De bewakers dachten dat hij toneel speelde "ze lieten hem 20 minuten liggen"getuigd een medegevangene. Toen hij onder bloed en schuim stond,zijn tong half afgebeten hielpen ze hem.Ze staken hem in een isoleer cel waar hij met zijn hoofd tegen de muur bonkte.
Twee dagen later zag een wanhopige moeder hem,onder het bloed totaal gedesoriënteerd. Ondertussen speelde kafka 14 dagen lang een spelletje met de moeder,door haar zolang de stempelkaart van haar zoon te onthouden.


Verf 2006-11-15

 

feedback van andere lezers

  • Ghislaine
    Inhoudelijk kan hier mee uit gehaald worden. Verf !! Je was goed op weg! Waarom maak je er dan een rommeltje van. Je kan een stuk beter.
    verf: "mee uit gehaald" les is more
    groeten
  • mariagarquez
    Mag ik je een seen boek aanraden? Ik ,Jan cremer. Geschreven met dezelfde energie als de jouwe, maar gestyleerder. Ik blijf je niet slecht vinden, maar arbeid harder op je teksten.
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .