writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Clichés

door SabineLuypaert


Het is bewezen dat clichés als 'vrouwen hebben altijd gelijk' en 'alle mannen zijn varkens,' degelijk gestaafde wetenswaardigheden zijn lieve lezertjes.
En daarom zal ik, speciaal voor u en, omdat uw zielenheil mij nauw aan het hart ligt, voor een laatste maal, in mijn pen kruipen en alle met de grond gelijk gemaakte clichématige bedenkingen, netjes op een rij zetten.
Zoals U weet staan de beste stuurlui aan wal en dat is dan ook de plaats waar u mij de volgende dagen zult kunnen bereiken. Ik zal dan, zoals het van elke Belg verwacht wordt mijn steak/friet bij de plaatselijke Chinees verorberen. Daarna zal ik mij door Johnny en Marina in hun Manta naar lokale onschuldige maagdjes laten voeren, want elke oude bok lust wel een groen blaadje. Trouwens, jeugd is wel degelijk gelijk aan snelheidsduivel, want alle blondjes zijn dom. What the heck, elke gokker houdt van een uitdaging en stille waters hebben diepe gronden.
Daarna zal ik mijn blauwbloedige zonden te biecht dragen, hoewel, als alle geestelijken pedofiel zijn, kan ik dat misschien beter bij Marina doen. Die is trouwens al blond en het is zoals ze zeggen, zeg niet te gauw,……
U weet net zo goed als ik dat stropers de beste boswachters zijn en dat Mijnheer de Directeur het met zijn secretaresse deed was te verwachten. Hoewel, alle BMW rijders zijn macho, hoe groter de wagen hoe kleiner het pietje of, 'hoe meer vroem achter het stuur hoe minder broem in de broek,' zoals ze dat hier zeggen.
Toch stel ik me vragen. Als elke man de grootste heeft, waar sta ik dan?
Ik besef best dat niet de pitbull gevaarlijk is maar zijn baasje. Maar u moet mij vergeven, mijn boekhouder heeft lange vingers en is daarom een onbetrouwbaar type.
Alle schrijvers zijn dronkaards, dat is echt waar. Ontkenning is de handdruk van elke verslaafde en het is niet al goud wat blinkt. Dus over die kant maak ik me geen zorgen.
Waar ik wel even bij stil sta; als alle immigranten stelen en alle vreemdelingen lui zijn, waarom zijn Hollanders dan gierig?
De tijd zal het uitwijzen. Hoewel, sommige mensenrassen staan er om bekend te kweken als konijnen, dus zullen ook zij verplicht worden hun vakanties in te zetten met hun caravan.
Dokters niet, die worden uitgesloten, want dat zijn de slechtste patiënten, evenals ambtenaren want zij zijn pennenlikkers.
Aan de andere kant, wiens brood men eet, wiens woord men spreekt.
En omdat alle kappers toch homo zijn hebben wij vrouwen altijd het laatste woord.
 

feedback van andere lezers

 • ERWEE
  Back in time *wink*

  dat van dat laatste woord heb ik weleens meegemakt, ja
  SabineLuypaert: 'k ben 't gelijk gaan bezien zie en haja, (smile) dakannekik me voorstellen LOL

  bedankt om back in taaim te gaan he ;)
 • mistral
  grandioos! en ik heb altijd gelijk want ik ben een vrouw!
  SabineLuypaert: (smile) ja vrouw zijnde werd het eens tijd dat iemadn het uitschreef he
  roloogt met knipoog
 • drebddronefish
  Wreed grappig Sabine, alle stereotiepen op een hoop gemeten
  SabineLuypaert: het moest er van komen he (smile)
  ik lach toch zo graag eens
 • dichtduvel
  Vrouwen hebben ALTIJD gelijk. Dat is gewoon zo. Jef
  SabineLuypaert: kijk dat is nu eens een man n aar mijn hart zie ;)
  dank u wel Jef(smile)
 • verf
  mag ik u teleurstelen
  homos zijn vooral te vinden
  manelijke homos waar manen samenkliten
  zoals het leger de paras voetbalers manelijke sporters
  dat ze er niet voor uitkoomen is een andee zaak
  is er een vrouw bewust geworden dat al dat macho gedoe meer met homosexueele gevoelens manelijke driften te maaken heeft dan met vrouwen
  die prachtige manelijke lijven heeft meer met de concurensie drift onder manen te maaken dan met vrouwen
  sommig vrouwen lopen erin en heben een perfekte manelijke body in bed die meer verlangd naar manen

  SabineLuypaert: ik ben niet teleurgesteld hoor, dit is een groot bij het haar getrokken penwispelturigheid, (smile) alle driften in het midden gelaten, macho's, die zijn pas erg infeit, je breng tme op ideeën, (smile) dank je voor je leuke reactie
 • gono
  Verf heeft gelijk: homo's vindt je voornamelijk op de maan, ze koomen er niet voor uit in Andee z'n zaak! Die manelijke driften komen op bij volle maan, een prachtige maan weluswaar, maar toch.
  Die manelijke lijven hebben niets om 't lijf, 't heeft alles te maaken met hun manen, die perfekt manelijk zijn, terwijl er niets zo mooi is als verlangen naar manen, in bed wel te verstaan!
  Dit alles is wetenschappelijk bewezen tot het tegendeel is bewezen,
  daarom zijn wij onschuldig en pleite wij op grond van een lichte zinsverbijstering bij het lezen van deze prachtige manelijke commentaar! Spelingfouten wijt ik dus aan de volle man!
  SabineLuypaert: jee mandriften bij volle maan, (werpt manen in hals) mijn tegendeel denkt al aan een vrouwelijk inslag, alle zinsverbijstering in het midden gelaten, bedankt voor het grijnzen, ik drink er een cliché op ondetussen
  grinnikt
 • RolandBergeys
  Leuk opgesteld. Je brengt me heel wat levenswijheden bij...
  SabineLuypaert: ik had weer ens zin in wat gekkigheid (smile) merciekes
 • kapiteinsebbos
  genieten!
  kom je ook eens bij mij genieten?

  dikke knuffel
  -x-
  SabineLuypaert: durf ik dat wel;)
  heel erg bedankt om van men cliceekes te genieten
Er zijn 6 bezoekers online, waarvan 0 leden: .