writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

PENNENVRIENDEN 2004

door ERWEE

PENNENVRIENDEN 2004 (We zouden in dat Recordboek kunnen staan, Marie en ERWEE)


19 juni Van R.W. aan Marie
Als dit the one and only Home&Away-Marie is, krijg ik dan een bevestiging uit Gits? Dat forumgedoe daar, dat is toch nogal iets. Ik kan mijn story dus niet verstuurd krijgen langs die weg. 't Is dus wel een hele brok hoor, die vertelling. Heb ondertussen wel iets anders kunnen posten, niet zo vrolijk, maar ook het leven zoals het is. Ben benieuwd naar een reply van ginder. In afwachting ga ik een boterhammetje eten.


19 juni Van Marie aan R.W.
Dag R.W.
'k Hoop dat je 't niet erg vindt dat Marie van Gistel antwoord? Gistel ligt dicht bij Gits, maar 't is niettemin een andere gemeente. Van waaruit mail jij ergens? En kan ik A.U.B. een beetje uitleg krijgen bij je schuilnaam of is dat een indiscrete vraag? Ja, dat Home & Away Forum zorgt soms voor verrassingen als je iets wil versturen. Ik stuur je nu een mail vanuit mijn gewone adres, anders krijg je wellicht weer problemen als je een groot bestand wil doormailen. Ik wacht vol spanning op HET DAGBOEK. Van wie eigenlijk? Van jou??? Smakelijk en tot subiet.


19 juni Van R.W. aan Marie
Dag Marie.
Even kijken. Ik vind het helemaal niet erg dat je in Gistel woont in plaats van in Gits. Sinds een paar dagen weet ik zeer goed dat Gistel en Gits op slechts +/- 20 kilometer van elkaar liggen. (Toen het op het forum ging over 't Rostael.) Ik ben toen even op een andere pc gaan zoeken op Route 66. Als ik hier moet schrijven vanwaar ik zit te mailen, ga je niet lachen. Dit is namelijk de hele andere kant van het land: Bree. Uitleg geven bij mijn schuilnaam is op zich geen probleem, maar 't is al een story op zich. Laat me je zeggen dat ik ook een 'beetje' actief ben op een ander forum. Misschien kom jij daar ook, wellicht niet. In het ene geval ken je me natuurlijk niet. In het andere geval kan je me daar vinden als Nico Tine. 't Is een politiek forum daar. Dat spelletje begon in december, een half jaar geleden, en ik begon daar als Nico alleen.
Na enkele dagen kwam er al vlug een andere Nico opdagen en toen heb ik daar zogenaamd afscheid genomen. Om iets later weer terug te keren als Nico Tine. Toen er enkele posters schreven dat er best geen link gemaakt moest worden met 'roken' heb ik mijn nickname nog uitgebreid tot Nico Tine - de man van Sabine. Dat rijmde namelijk leuk.
Op het Home & Away Forum ben ik toevallig terecht gekomen tijdens en na de laatste aflevering van het seizoen. Ik heb toen een beetje, en vaak niet zo lief, de draak gestoken met een aantal posters. Vermits jij daar zo ongeveer alles leest, weet je wel wat er allemaal gepasseerd is.
HET DAGBOEK staat niet als bestand of wat dan ook op deze pc. Daarvoor en voor een boel andere dingen gebruik ik een Mac. En de story staat daar dus in het voorhanden zijnde tekstverwerkingsprogramma. Zoiets als Word, maar dan anders. Het gaat natuurlijk niet over mij. Of net wel. Ik wil het ook wel mailen hoor. Stukje bij beetje. Anderzijds, maar niet schrikken hoor, als ik in de postings op het forum, de link gelegd heb met de enige, echte god der Vlaamse Letteren, Herman Brusselmans zelf. Dat hoorde enkel bij het spel. Of mijn stuff hetzelfde aantal Michelinsterren zou krijgen als voornoemde auteur, have my doubts.
Maar nu ik jou hier nu toch aan de lijn heb, totaal andere vraag, maar niet rood kleuren. Uit een relatief verleden weet ik dat er in jou buurt een bijzonder goed Harmonie Orkest samenkomt om te musiceren. Veel jongeren zitten of zaten daarin als blazers en slagwerkers. Als ik het goed heb was dat een groep uit Gits (??). Bestaat dat nog?
Well, my dear Marie, gaan we ervoor of blijven we nu stilstaan? Als we blijven stilstaan geraakt die porseleinkast niet in West-Vlaanderen. So, am waiting upon your every word. Just let me know, please. Alleszins veel groetjes. Zeshonderd vierendertig. :-)


Wordt vervolgd. Dagelijks.

 

feedback van andere lezers

 • Wee
  Nice :))
  x
  ERWEE: Het heeft zich dus werkelijk zo afgespeeld.
 • ivo
  dit kan lheel euk worden ..
  ERWEE: Reken maar!
 • Ghislaine
  Geraakt de kast er?
  ERWEE: Wait and see!!!
 • drebddronefish
  Een heel leuk uitgangspunt. Het brievenconcept, altijd interessant, vooral als Goethe zich daar mee bezighoudt. Enfin, ik ga het proberen volgen
  groetjes
  ERWEE: Zeer bedankt!
  't Is een live situatie, maar na het lezen van een gelijkaardig boek, dacht ik, hm, bruikbaar materiaal mits enige bewerking, zonder aanpassingen.
  Volgen mag zeker.
 • aquaangel
  Oké :)
  ERWEE: Bedankt! Blijven volgen hoor. *wink*
 • RolandBergeys
  -dat MVG antwoordt, dt

  ik ga nu naar deel twee.
  ERWEE: OK.
Er zijn 3 bezoekers online, waarvan 0 leden: .