writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Er was eens

door verf

Er was eens een eiland die voor de tweede wereld oorlog het toneel was van vrede, geweld kenden de eiland bewoners niet. Zelfs niet tegen dieren, vegetarisme was daar de levenswijze. Toen de oorlog uitbrak toen werden een aantal mannen door Japan geconvoceerd om mee te vechten. Het eiland lag binnen de invloedsfeer van dat land. Die mannen bleken de meest sadistische te zijn van het gehele Japanse leger. Misschien heeft de mens wel een voorbeeld nodig om te weten wat pijn is. Meer, misschien waneer de mens niet meer geconfronteerd wordt met de gruwel, vind de mens, de mens om zijn sadistische praktijken op uit te oefenen. Vandaag zag ik iemand in een TV. show een man met een machine waar, mijn beenhouwer de salami snijd wat plakjes hersens in plakjes snijden. En ander beeld toonde de man toen hij juichend een of ander orgaan uit een lijk prutste. Ben gaan kotsen De lichamen zagen er mooi uit maar mijn gevoel kon er niet bij. Met scans kan men virtueel tegenwoordig alles zien, ik vroeg mijn af moet dat, stel dat ik daar hang, aan een koord, als een gehangene. Straks gaat er weer een of andere puber het eens zelf proberen, een spelletje met zijn vrienden.

 

feedback van andere lezers

  • ivo
    de mens die zichzelf overtreft is zoals die gewone huisvader die overdag kampcommandant was in het strafkamp en 's avonds met zijn zoontje speelde en de sociale factor van het dorp was ..


    verf: xx
  • RolandBergeys
    wrang, maar realistisch, ja, spijtig genoeg.
    verf: x
  • Theo_Roosen
    Meer en meer geraak ik ervan overtuigd dat sommige dieren beschaafder zijn dan sommige mensen. Dieren doden om te overleven. De mens dood soms een ander mens puur uit sadisme en plezier !
    verf: x
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .