writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

bijeenkomst voor « Anonieme Schrijvers » volgens Zwartkopje, deel II

door zwartkopje

(vervolg tekst van Miepe)

Wat Verf toen antwoordde weten we niet, maar ze hadden buiten de indrukwekkende tussenkomst van Ghislaine gerekend! Uit haar verhalen op de site van de "Anonieme Schrijvers" bleek al dat het een vrouw was van het dappere soort... maar zoooo dapper?
Of had ook zij het op die kies van Roland gemunt?

Ghislaine stormde luid brullend naar voren: "Aaaaarch" Ze gaf de engerd een rake kniestoot. De lipper vouwde dubbel en greep met beide handen naar de pijnlijke plek. Daarbij gleed de revolver uit zijn hand. Ghislaine dacht geen twee seconden na. Ze dook naar de revolver zoals een keeper naar de voetbal en dankbaar stond ze terug recht. Het wapen losjes in haar handpalm. Ze glimlachte en prees zichzelf omdat ze - ondanks het vele straathoekwerk - toch nog altijd even lenig was gebleven. De engerd stond kreunend recht. Ze nam hem aan zijn das vast en sleurde hem terug naar zijn stoel. "Zitten" beval ze streng. Ze keek de wachtkamer rond. De net neergeschoten zwartharige vrouw lag in een steeds grotere wordende plas bloed. De vrouw, die enkele ogenblikken ervoor nog gesmeekt had om doodgeschoten te worden stond bedremmeld naar het lijk te kijken. Ze leek in chock want wat Ghislaine ook probeerde, de vrouw bleef onbeweeglijk staan.
Ghislaine liet haar maar staan. Ze had nog een paar eitjes te pellen met al die zogenaamde anonieme schrijvers, die haar schrijfsels hadden afgebroken of zoals zij verwacht had, niet ten hemel hadden geprezen. Ze was vooral kwaad op degenen die haar persoonlijk hadden gemaild en die, die ging ze nu maar eens voor goed duidelijk maken dat men niet aan haar privé mocht raken. Ze glimlachte onheilspellend. De schrijvers keken haar verwachtingsvol aan. Voor velen was ze nu de heldin van de wachtkamer en als ze zich niet aan de tien seconden regel moesten houden, dan zouden er vast al een paar schrijvers om haar nek gevlogen zijn om haar te bedanken voor zoveel heldenmoed.

Ghislaine ging naar de engerd toe en trok met brute kracht het hoorapparaat uit het oor. De engerd kreunde van de pijn waarbij Ghislaine grijnsde. Ze nam de zender en sprak: "Allo, allo, dit is agente 007 - over." Ze tikte met haar vinger op het microfoontje want ze hoorde alleen maar achtergrondgeruis. :"Allo, allo, dit is agente 007! Maak u onmiddellijk kenbaar! " riep ze nu harder. Maar behalve een hoop gekraak en achtergrondlawaai hoorde ze niets.

 

feedback van andere lezers

 • RolandBergeys
  Mijn kies wordt zowaar populair! Grappig...
  zwartkopje: ja hoor! Wacht maar af!

  groetjes,

  zwartkopje
 • miepe
  hahahahaaaaaaaaaaaa! ik kom niet meer bij!
  zwartkopje: hihi... tja, je ziet, ben nog niet uitgeteld hé, dank zij JOUW aanmoediging, hihi!

  groetjes,

  zwartkopje
 • SabineLuypaert
  Jee zeg, ik hoop wel dat de lijken gedumpt worden in de daarvoor speciaal ontworpen rose items he, zoals het reglement aangeeft; Het moet niet te gek worden (smile). Tgaat nog als horror uitschieten, ge gaat zien, ik voel het aan mijn theezakje (smile). Spanneeennnnndddd, ik tril zowaar van mijne stoel (smile). NOGNOGNOG
  zwartkopje: hihi... is dat niet iets overdreven feedback ;) Maar toch bedankt. Nou als het van mij afhangt blijft het bij één lijk, maar het hangt niet van mij af, hihi!

  groetjes,

  zwartkopje
 • verf
  zeer knap
  zwartkopje: Dank je Verf voor je uitstekende feedback ;)

  groetjes,

  zwartkopje
 • ERWEE
  Knap ingepikt en vervolg gegeven op miepe
  Zou best een interactief verhaal kunnen worden/genoemd worden.
  zwartkopje: Ja, dat is ergens ook mijn bedoeling dat iedereen die zin heeft er een stukje verder aan kan vastbinden. Allé, da's een ijdele hoop van mij, hihi!

  groetjes,

  zwartkopje
 • fenk
  Goed geschreven. Ik ben blij dat ook Das een rolletje kreeg.
  zwartkopje: hihi.. zo had ik het nog niet bekeken. Het is nog maar een bijrolletje hé, maar wie wéét? hihi!

  groetjes,

  zwartkopje
 • gono
  Lekker uit de hand laten lopen!
  zwartkopje: We doen ons best ;)

  groetjes,

  zwartkopje
 • ivo
  anarchie daar hou ik van :grijns:
  zwartkopje: hihi...nou ja, een vorm van het recht in eigen handen nemen ;)

  groetjes,

  zwartkopje
 • Theo_Roosen
  Tempo ! Tempo ! Raznd snel tempo. Zo is het geschreven. In een razend snel tempo geschreven. Een juiste weergave van een actiescene. Bravo Zwarkopke. Prachtig gedaan. Throke.
  zwartkopje: Inderdaad, heb er hooguit een kwartiertje aan gewerkt ;)
  hihi!

  groetjes,

  zwartkopje
 • Lucky
  lijkt wel een wild west gebeuren......
  zwartkopje: Oh jéé, zijn de anonieme schrijvers daartoe in staat???
  hihi!

  groetjes,

  zwartkopje
 • libo
  die bij eenkomsten kan ik niet volgen, heb ergens iets gemist
  denk ik
  groetjes libo
  zwartkopje: Hoi Libo,

  Moet je maar eens naar het forum gaan, daar is het allemaal begonnen, hihi!

  groetjes,

  zwartkopje
Er zijn 4 bezoekers online, waarvan 0 leden: .