writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

De winters

door roggemanj

En nooit zal ik nog klagen wetende dat er altijd nog winters zullen blijven komen, wetende dat ik voor altijd iets nagelaten heb, ergens in een warm lichaam, diep in een warm hart, wetende dat het voor altijd zal zijn, zelfs al wordt het niet bevestigd met woorden. Ik weet het gewoon door de simpele reden dat ik het ook voel diep vanbinnen. Ik zie haar blik nu voor me terwijl ze me bekeek op haar manier, zonder woorden, een bekje trekkend.

Die gedachte maakt me rustig als ik twijfel of het nu allemaal echt gebeurd is. De winters zullen blijven komen, met of zonder mij.

 

feedback van andere lezers

 • zwartkopje
  hihi... bij het zinnetje: wetende dat ik voor altijd iets nagelaten heb, ergens in een warm lichaam, diep in een warm hart,=> moet ik spontaan denken aan een virus (maar dat zal het wel niet zijn, in letterlijke vorm, hihi)

  groetjes,

  zwartkopje

  Je tekst zou beter uitkomen als je de zinnen onder elkaar had gezet, denk ik
  roggemanj: Hey bedankt :-)
 • SabineLuypaert
  over meer teksten van de hand kan ik me niet uitspreken, maar de inhoud hier staat wel als een paal. Wanneer je 20 jaar later nog aangehaald wordt, zal je nooit gestorven zijn (smile), daarom een uitstekend van mij
  roggemanj: Je verwend me teveel met je positieve reacties :-)
  Groetjes
 • ivo
  idd Rggemanj ik heb veel beters gelezen van uw hand.

  Toch leuk ...
  roggemanj: thx..
 • Ghislaine
  Ik ben van jouw hand betere dingen gewend.
  roggemanj: Owkee, tis al goed :-))
Er zijn 5 bezoekers online, waarvan 0 leden: .