writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Hij stinkt.

door verf

Met gelakte schoentjes netjes naast elkaar de knietjes zedig aaneengesloten de lichtjes friemelende handjes op de schoot, in een tot aan de enkels reikend rokje, zit de schriele vrouw, naast een verfromfraaide man. In de nette dokters wachtkamer.
Waneer de dokter met snelle pas naar zijn praktijk kamer stevende. Springt de vrouw op en volgde de dokter.
De dokter verbaasd, laat haar binnen.
"Dokter, het is voor mijn man."
"Wat scheelt er" ?
"Dokter" vervolgde de vrouw op een hopeloze, bijna snikkende toon, "mijn man stinkt, hij wast zich maar een keer per week, zelfs de duurste parfums die ik hem koop, weigert hij te gebruiken, hij zegt dat hij het liefst naar de natuur ruikt, naast een stinkend lichaam moet ik de nacht doorbrengen"
Een zonestraaltje priemt door de luxaflex.
"Geen probleem, haal je man"
Na een grondig onderzoek, waar ieder lichaamsdeel van de man gewikt en gewogen door de dokter word betast en gekneed, zegt de dokter " in orde, je mag je terug aankleden".
Hij neemt de arm van de man vast en wijst een paar kleine schrammetjes aan "met priemende ogen kijkt hij de man aan, en zegt met een lichtjes verwijtende toon, "je hebt luizen". "Luizen " schreeuwt de vrouw, bijna huilend. Op het zelfde ogenblik, begint ze haar huid te krabben "ik heb het je nog gezegd, met je stinkende natuur."
"Geen probleem", zegt de dokter" ondertussen enkele producten voorschrijvend" met deze zeep die u iedere dag een maand lang moet gebruiken, ben je er zo vanaf". Waneer de vrouw zich krabbend, en de beduusde man het kabinet verlaten en de geluidsdichte deur achter zich hebben dicht getrokken.
Schiet de dokter in een lach kramp en mompelt" het lukt me toch iedere keer".

 

feedback van andere lezers

  • Ghislaine
    Grappig einde.
    verf: dank u dat was de bedoeling , het moet niet altijd moord en doodslag zijn gr..ed
  • ivo
    prachtig noem ik dit ... doet me denken aan de dame die komt klagen omdat de mensen vinden dat ze heel harde winden laat en die ook nog eens verschrikkelijk ruiken. De dame zegt tegen de dokter dat ze niets hoort en niets ruikt en ze komt nu naar hem om dit bevestigd te zien.
    De dokter onderzoekt haar en na een vijftal minuten laat hij haar buitengaan met een recept. ze moest de week later terugkomen. Een week later komt ze terug en ze zegt, tja dokter, nu hoor ik wel waar ze het over hebben, maar ik vind niet dat het 'stinkt'. De dokter onderzoekt haar nog eens en zegt,'tja uw oren waren niet meer zo best, nu nog een middeltje voor uw neus en je weet perfect waar ze het over hebben'.
    Een weekje later komt ze terug en zegt, tja dokter de mensen hebben gelijk, wat moet ik nu doen? De dokter vraagt haar om naakt op de onderzoektafel te gaan liggen. Ondertusssen gaat de dokter de kamer uit en komt terug met een grote stok met een haak er aan. 'is het zo erg dokter?' vraagt ze verschrikt ... neen neen hoor, zegt de dokter, dit is maar enkel om het raam hierboven open te zetten, zodat ik je kan onderzoeken en de stank baas kan blijven ...
    verf: ivo het is een prachtig verhaal
    gr....ed
  • Gaya
    smiile,
    verf: dank u
    gr...ed
  • SabineLuypaert
    heeeeeeerlijk (wel wanneer met twee ennen), maar wat een hemels stukje hahaha (begon begot ook zowaar te krabben brrr)
    verf: krab krab
    hi hi
  • RolandBergeys
    hilarisch, knap!
    verf: ktab krab
    gr....ed
  • Mistaker
    Grappig!

    Groet,
    Greta
    verf: dank u
    krab
    krab
    gr...ed
  • nutswritingkate
    Subliem
    verf: krab krab
    hi hi
    gr...ed
  • aquaangel
    hahhhhahahahahhaa
    verf: krab hi hi krab
    gr...ed
  • lin
    Humor!
    Bij ons op school komen na elke vakantie "luizenmoeders' langs om de haren van de kinderen te inspecteren. Tot nu toe zijn we schoon... ;)
    verf: krab krab
    gr..ed
  • commissarisV
    :-)
    verf: krab krab
    gr..ed
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .