writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Het Verval (24)

door koyaanisqatsi

De kamer stinkt naar schimmel, de vulgariteit van het interieur is bijna tastbaar. We kleden ons allebei uit als robotten: mechanisch, zonder emoties, zonder illusies. Met haar rug naar mij gekeerd stapt het meisje uit haar rode, doorzichtige slipje. Haar kontje is dun, tenger, alles behalve opwindend. Terwijl ik uit mijn onderbroek stap, haakt ze haar beha los. Als aparte wezens wachten mijn ogen verlangend op het ogenblik dat ze zich omdraait om haar borsten en schaamstreek te laten aanschouwen.
De sombere stilte wordt verstoord door luid gepraat op staat. Zo te horen heeft één van de meisjes uit de aanpalende peeskamers het aan de stok met een vervelende hoerenloper. Het feit dat ik tot dezelfde soort mannen als hij behoor wakkert mijn zelfhaat aan. Ik heb zin om me terug aan te kleden en weg te vluchten als een betrapte rat maar wordt tegengehouden door het meisje dat nu vlak voor me staat en me haar kleine, slappe borsten en tamelijk dicht behaarde venusheuvel toont. Ze kijkt me recht in de ogen, waarmee ze haar droefheid rechtstreeks naar mijn hoofd transfereert, en raakt mijn slappe lid aan. Dan gaat ze op haar hurken zitten en begint met iets te ruwe bewegingen een ongelukkige poging te ondernemen om een erectie op te wekken. Omdat ik geen blijf weet met mijn handen schuif ik ze als twee kammen in haar dikke bos kroeshaar. Blijkbaar beschouwt ze mijn handeling als een teken van ongeduld want meteen daarna verdwijnt mijn penis in haar mond.
Mijn genot, of beter het gebrek daar aan, staat haaks op haar inspanning. Ik begin voor me uit te staren als een kwezel die in shock zijn eerste erotische contact ervaart. Aan de muur voor me hangt een kalender met de foto van een topless blondine die met haar zogenaamd perfecte lijf een constante belediging voor het meisje aan mij voeten moet betekenen.
Mijn medelijden zet zich om in schaamte maar ik ben te zwak om het meisje te laten ophouden, alsof een orgasme een noodzakelijke bloedtransfusie inhoudt. In mijn wanhoop buig ik lichtjes door mijn knieën, zodat ik bij haar borsten kan. Ik streel zachtjes langs haar tepels, die in verhouding met de rest van haar borsten groot zijn, met lichte zwellingen tot gevolg.
Ik wend mijn ogen van de arrogante blondine af en laat mijn blik rusten op de smalle, donkerbruine rug van het meisje. Constance, beweert zij te heten, afkomstig uit de Caraïben.
Ze is het trieste surrogaat voor de onbereikbare call-girl die op haar antwoordapparaat liet weten met vakantie te zijn -wie weet, o ironie, naar de Caraïben.
Tegen de verwachtingen in begint mijn bloed in de juiste richting te stuwen. Mijn hardheid spoort het meisje tot nog meer felheid aan; het leidt geen twijfel dat ze zich zo gauw mogelijk van haar wansmakelijk taak verlost wil zien.
Mijn schaamte lost op als ether in een windvlaag. Mijn neergetelde geld, dat in een blikken potje op een schap achter een gordijn is verdwenen, eigent me het lachwekkende recht toe de identiteit aan te nemen van een plantage-eigenaar die één van zijn zwarte slavinnen op beestachtige wijze misbruikt. Ik praat mijn onaanvaardbaar machtsmisbruik goed met het simplistische argument dat het meisje met mijn voorstel heeft ingestemd en laat onder een hese kreun mijn zaad los. Nog terwijl mijn orgasme voortsputtert, barst er in mijn hoofd een meedogenloze strijd los tussen schuldgevoel en tevredenheid. Nog even werkt het meisje me verder af, dan veert ze recht en haast ze zich naar de keukenrol die op het nachtkastje naast het bed staat, om het residu van mijn walgelijke fantasme uit te spugen.
En ik blijf staan, in het midden van de kamer, als een zoutpilaar voor de poorten van Sodom en Gomorra.


 

feedback van andere lezers

 • aquaangel
  Mijn schaamte los op
  Mijn schaamte losT op

  Ja je weet, mij kan dit smaken, bekoren, omdat ik
  misschien ook een beetje verrot ben haha

  kiss aqua
  koyaanisqatsi: had ik het niet gedacht... h?h?...

  xx
 • SabineLuypaert
  weet je war ik aan dcht toen ik dat las van die blik --> liedje van kweet even niet wie (ik doe wat ik doe, maar vraag me niet waarom ,...)
  koyaanisqatsi: Astrid Nijgh...
 • muis
  Ziezo, alle afleveringen gelezen. Niettegenstaande dat het erotisch getint is, is het een vlot niet vervelend verhaal. Dit vind ik nog beter kan Carolientje:)
  groetjes
  koyaanisqatsi: thnks
 • Vansion
  aangrijpend gepend
  ik zou dit verhaal wel eens helemaal in mijn handen willen houden
  en alles achtereen in mijn mondje willen voelen druipen

  je schrijft meeslepend en zo BITTERZOET dat het verwart en ... met een groot woord... 'zuivert' ... allé kus vanuit het rioolputje aan het zuiveringsstationnetje
  koyaanisqatsi: bloos
Er zijn 4 bezoekers online, waarvan 0 leden: .