writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

geen titel

door louisaatje

Mijn wereld wordt de laatste maanden beheerst door het schrijfvirus. Vroeger schreef ik alleen beroepshalve. In een duister hoekje van mijn geest was er altijd wel het vage plan om ooit 'echt ' te schrijven. De gangbare excuses stapelden zich op: de kinderen, een drukke baan, inspiratie, tot WH als trigger fungeerde. Ik zat op de achtbaan en geraakte er niet meer af. Het leek wel een verbale diarree. Alsof ik een yoghurtbloempje gekocht had dat zich in een razendsnel tempo vermenigvuldigde en me bedolf onder mijn eigen producten. Maar wat doe je ermee, met al die verhalen en gedichten die je aan de lopende band produceert? Bewaren voor het nageslacht? Een gekke voormoeder die zich van frustratie net geen oorlel afsneed?
Ik weet het nog steeds niet. Slechts dit: als ik schrijf, vergeet ik alles en iedereen en voel ik me zeldzaam gelukkig. Af en toe beschuldigt mijn liefste me zelfs van overspel ;-)

 

feedback van andere lezers

 • ERWEE
  Yep, we liggen hier allemaal ziek te wezen in hetzelfde bed.

  effe bekijken:
  Mijn wereld ...

  Maar wat doe je me ermee, => me mag weg.
  louisaatje: pas ik aan, thx voor aandachtige lectuur
 • Ghislaine
  Schrijven is een virale aandoening waar geen remedie tegen is.
  louisaatje: kuch, kuch :-)
 • muis
  :) Wat doe je er mee?
  Elk jaar selecteer ik schrijfseltjes en tekeningen/schilderijen waarmee ik die schrijfseltjes dan illustreer. En bundeltje uitprinten en dat geef ik als presentje aan diegene die me op dat moment het meest aan het hart ligt. Dit jaar was het mijn leraar schilderen:)
  Het is door mijn kinderen die enkele jaren gezaagd hebben om IETS te doen met al hetgeen ik maak:)

  Misschien een tipje, wie weet:)
  groetjes en graag gelezen
  louisaatje: leuk dat je me een idee aan de hand doet! Helaas ben ik daar veel te schuchter en te onzeker voor. Dus die van mij blijven zweven in kasten, lades, internet,...Toch bedankt!!!
 • Henny
  Gewoon alles bewaren. Dat virus hebben we allemaal en soms slaat het fel toe
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .