writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Blind date (deel 3 van 3)

door lin

Deel 3:


Het koude metaal wordt van haar buik gehaald en ze herkent het geluid! Het is dat van een schaar! Haar aanvaller opent en sluit de schaar een aantal keren! Er spoken vreselijke dingen door haar hoofd, die hij met die schaar zou kunnen doen! Opeens voelt ze dat de schaar in haar topje begint te knippen en ze vloekt luid. De schaar gaat door en ze bedenkt dat ze speciaal pikant ondergoed had aangetrokken vanavond. Waarom weet ze ook eigenlijk niet. Het was toch maar een blind date geweest waar ze op reageerde. Haar topje valt naar twee kanten open en haar belager heeft nu zicht op haar borsten in een zwart kanten bh. Het blijft even stil.
Daarna lijkt hij haast te krijgen. Hij springt van het bed af, loopt naar de bovenkant toe en knipt vanaf haar polsen de mouwen van haar jas helemaal open tot en met de kraag. Eerst aan de ene kant, daarna aan de andere. Hem tegenhouden is onmogelijk. De schaar gaat nu naar haar schouders en schuift de restanten van de jas opzij. Nadat hij plagerig met de schaar langs haar schouder gestreeld heeft moeten de schouderbandjes van haar topje er ook aan geloven, waarna hij jas en topje wegtrekt. Ze hoort hoe hij wegloopt.
Als hij terug komt, strijkt hij neer op het hoofdeinde naast haar en begint haar onverwachts met een rulle handdoek helemaal warm en droog te wrijven. Dan gaat hij in n beweging op haar voeten zitten. De schaar gaat nu in haar driekwart broek. De pijpen worden finaal opengeknipt en de broek wordt weggetrokken. Daar ligt ze nu, in haar zwartkanten ondergoed. Bh en slipje zijn alles wat ze nog aan heeft. Hoe lang nog. En dan.
Nee! Dat wil ze niet. Wild probeert ze met haar benen te bewegen, maar het helpt niets. Hij schuift naar voren en gaat nog steviger op haar knien zitten. Ze voelt tot haar schrik de schaar weer op haar blote buik. Zachtjes begint hij haar borsten te strelen over haar bh heen. Elke poging van haar om dit te voorkomen heeft geen schijn van kans. Wat erger is: haar borsten reageren op het strelen. Haar tepels worden hard. Dat windt hem blijkbaar op. Hij pakt een tepel, samen met het stofje van de bh vast en trekt ze samen omhoog. Ze houdt haar adem in. Ze voelt hoe hij de schaar weer pakt. Dan begint ze hem te smeken haar alsjeblieft geen pijn te doen.
De tepel floept uit zijn vingers als hij de bh verder omhoog trekt en nu heeft hij alleen het stofje van de bh nog vast. Ze hoort hoe hij de schaar in de bh zet. De bh valt terug op haar borst en ze voelt geen stof meer rond de tepel. Hetzelfde doet hij bij de andere borst. Nu komen haar tepels door de kapot geknipte bh heen. Hij buigt zich over haar heen, houdt haar benen in bedwang, gaat op haar liggen en begint aan haar tepels te zuigen. Onderwijl streelt hij zachtjes haar borsten. Een paniekgevoel komt in haar op. Ze kan echt niet weg! Opeens draait hij zich pijlsnel om. Ze realiseert zich dat hij alleen een slipje draagt en duidelijk opgewonden begint te raken van haar lichaam. Met zijn hoofd bij haar slipje pakt hij een stukje stof vast en knipt daar ook een gedeelte uit. Zijn hoofd buigt naar beneden en zijn handen grijpen haar knien stevig vast. Ze voelt zijn tong door de kapotte slip naar binnen gaan en haar strelen. Ze wil er niet van genieten, ze mag niet, ze kan niet. Hij vindt haar intiemste plekje en draait er met zijn tong rondjes omheen. Normaal gesproken zou ze het liefst toegeven aan het gevoel dat dit geeft, maar dat mag nu niet, dus ze begint weer te vechten om los te komen. Hij blijft haar echter verwennen met zijn tong en ze is zo moe, zo moe van al dat vechten. Heel even ontspant ze zich. Een geweldige golf van genot ebt door haar lichaam en ze laat zich gaan. Hij voelt dat ze zich over geeft en gaat wat gemakkelijker liggen, zodat ze niet zo strak vastgehouden wordt door zijn lichaam en verwent haar verder met zijn tong. Hij streelt, draait rondjes, gaat met zijn tong helemaal bij haar binnen en likt haar schoon. Ze kreunt zachtjes. Ze voelt dat ze gaat komen maar schreeuwt opeens uit volle macht dat ze dat niet wil. Dan begint ze onbedaarlijk te huilen. Ze huilt en huilt en kan niet meer stoppen.
Ze voelt hoe de blinddoek van haar ogen wordt gehaald. Die wordt langs haar ogen gestreken om haar tranen weg te vegen. Ze moet even wennen aan het licht van de kaarsen en nog nasnikkend ziet ze wie haar belager is
Tussen de snikken door kan ze alleen maar uitbrengen:
"Wat? Jij?"
Linde kijkt hem stomverbaasd aan.
"Wat..., hoe..., ik..., "
Ze kan alleen maar stamelen zo verbaasd is ze.
"Maak me los Peter", gebiedt ze opeens, "hoe durf je me dit aan te doen!"
Woedend is ze!
Peter antwoordt: "Begrijp je het nog niet Linde? Hoe vaak heb je me niet je heimelijke verlangens uit de doeken gedaan? Ik heb er heel lang over nagedacht, maar ik gun het je om deze droom te verwezenlijken. Ik houd zoveel van je. Ik wil dat deze avond helemaal van jou wordt en dat je voor 100 procent geniet!"
Peter kleedt zich langzaam verder uit. Dan loopt hij naar haar toe en zegt zachtjes:
"Het was niet de bedoeling dat je zo verdrietig zou worden! Het was de bedoeling dat je zou genieten! Wie van internet kon je adres weten? Niemand toch!"
Dat is waar realiseert Linde zich.
"Mijn kleren", zegt ze zwak.
"Maak je daar maar geen zorgen over. Ik bracht nieuwe voor je mee. Die laat ik je straks wel zien. Je zult verrast zijn!" is het antwoord van Peter.
Hij pakt van tafel een mes te voorschijn, loopt naar het hoofdeinde van het bed toe en snijdt met n beweging het touw door dat naar de balk loopt. Linde brengt haar pijnlijke armen voor haar lichaam. Haar polsen zijn nog samengebonden.
"Laat dat maar even zitten zo", zegt Peter terwijl hij naast haar gaat liggen. Langzaam komt Linde tot het besef dat haar droom waarheid gaat worden. Peter begint haar ongelooflijk heerlijk te strelen en eindelijk kan Linde zich geheel overgeven aan het genot.......

 

feedback van andere lezers

 • muis
  :) Eigenlijk wil ik dit ook wel eens meemaken:) Lijkt me wel tof:)
  Je hebt het spannend neergepend Lin, het heeft me geen moment verveeld:)
  Toch ook blij dat je het goed hebt laten aflopen!
  Nog zo eentje?
  Groetjes
  lin: wow, fijne fb muis. Ik doe mijn best, maar kan niks beloven. Inspiratie komt en gaat bij mij..
 • Misty
  Heel gaaf en mooi erotisch. (Ik had het wel geraden)
  lin: Niet verrassend dus? Jammer. Maar fijne reactie! groetjes, lin.
 • Mistaker
  Heel graag gelezen!

  Groet,
  Greta
  lin: Deze reactie lees ik ook graag!,

  Groet,
  lin
 • Thomas
  Super einde! Heel erg leuk en zo spannend... ik zat telkens te wachten op het vervolg!
  lin: Fijn om dat te lezen! Bedankt voor je reactie!
 • Emmeline
  Stiekem had ik dit ook geraden :)...
  Heel erg mooi hoor ,echt wel!!
  Heb je knap geschreven!!!
  Xx
  lin: Maar ook al had je het geraden, zeker weten kon je het niet, dus het bleef vast spannend? Dank voor je waarderende reactie,

  lin
 • SabineLuypaert
  ewelewel, ik blijf het dom vinden zenne:P maar gutgut hahaaha

  lin: Maar dom betekent gewoon een verhaaltje toch? ;) jaja, toch wel een gutgut en haha dat doet me deugd!!
 • Vansion
  Goed gepend. Je slaagt er in te doen voelen.

  De (letterlijke) ontknoping is geen verrassing. Je lost verdacht veel over Peter gedurende het verhaal. Bovendien is deze fantasie niet origineel. Begrijp me niet verkeerd. Ik hou wel van het steeds opnieuw verhalen bouwen rond algemeen menselijke thema's.

  Wat me opvalt is dat je je beide personages vreselijk 'braaf' tekent. Dat meneertje voor nieuwe kleren heeft gezorgd is daar een goed voorbeeld van. Zijn 'schattigheid' om haar het opperste genot te willen geven breekt je eigen werk een beetje af. Ik vind dat die eind goed al goed de aandacht afleidt van de essentie. De verontwaardiging van Linde zit diep. En dat raakt de lezer. Maar jij zet aan het eind terug een dekseltje op het potje. Dat mag natuurlijk. Maar als schrijver hoef je niet 'proper' te wezen.

  Je bent in staat de lezer mee te nemen. Go ahead. Verder en dieper. Tot daar waar ze zich niet meer bekommeren om een behaatje meer of minder.

  Spontane reactie van deze madam. Niet teveel naar luisteren h.
  lin: Hartstikke zinvol en helemaal terecht. Ik zal hem eens opnieuw oppakken. Bedankt voor je fijne reactie, gr lin
Er zijn 12 bezoekers online, waarvan 0 leden: .