writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

In this World -deel 19

door louisaatje


Zegt iemand vandaag: ' Ik ben pas gelukkig als al mijn dierbaren gelukkig zijn. Dus ik ben nooit gelukkig. Op mijn vijftigste wil ik hier verandering in brengen. Ik wil gaan leven. Het gat tussen mijn twintigste en mijn vijftigste is een gapende afgrond waar ik voortaan omzichtig wil rondlopen. Mijn weg wordt de weg bergop zonder omkijken of er achtervolging dreigt. Niemand verandert in zout als ik af en toe uit mezelf treed en met een liefhebbende blik mezelf aanschouw. Als een schilder bekijk ik het schilderij dat ik ben, neem rustig de tijd voor een likje verf hier en wat schittering ginds. En ik zie dat het goed is.

 

feedback van andere lezers

 • Theo_Roosen
  Ja, zeggen we dat niet allemaal op ons vijftigste ? Ik hoop dat je wensen en voornemens een gelukkig mens van je zullen maken. Kijk niet om ! The past is the past ! Het beste, Theo.
  louisaatje: thx! het is de neerslag van een gesprek dat ik gisteren op een feestje had: iemand had een glaasje (te veel) gedronken en vertelde dit. het trof me echt, dus ik moest het alleen nog een beetje vorm geven
 • ERWEE
  Is alweer in orde, dit stuk.
  louisaatje: ikke blij!
 • muis
  Het leven begint naar het schijnt op 40. En hier is het al op 50. Shit, nog 12 jaar wachten, snif, snif:(
  Mooi geschreven, ook knap beeldend Louisaatje
  groetjes en het ga je goed
  louisaatje: thx. En maak je geen zorgen, het is niet autobio, ik ben een soort spons... ;-)
 • Ghislaine
  Alle dagen zijn nieuw, al schijnt de zon niet. Iets banaals kan die doen schijnen. Een bloem langs de weg. Een mooie vogel in de tuin. Er is zoveel om gelukkig te zijn.
  louisaatje: yeah, that's the spirit, ik schrok ook van deze ontboezeming, hoor
 • Henny
  Geluk vind je in kleine dingen en die moet je koesteren
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .