writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Gesloopt.

door rob

Gesloopt.

"Rob, als je wilt slopen en gesloopt wilt worden dan ben je zaterdag welkom! Ik heb de hele dag voor je en natuurlijk je favoriete merk bier." klonk het in mijn oor en van de vriendin was dat mr dan een hemelse belofte.
"Dat komt goed uit, ik heb zaterdag eigenlijk niets bijzonders om handen. Vrijdagavond nog wel een feestje maar daar zal ik niets drinken omdat ik er met de Jeep naartoe ga, dus dat opstaan moet geen probleem zijn. Hoe laat spreken we af?"
"Hoe vroeger hoe beter, dan hebben we meer tijd!" lachte ze.
Die avond vertrok ik vroeger van het feest dan anders en dat lag cht niet aan de aanwezige dames maar ik was er met mijn gedachten niet bij. _Gesloopt worden_ denderde in mijn hoofd. Die morgen douchte ik extra lang en trok mijn zwarte spijkerpak aan. Een snel drinkontbijt en ik was op weg naar een stralende dag. Ze omhelste me bij aankomst, ik liep met haar achterom, zoals gebruikelijk. Maar toen ik het terras wilde betreden viel ik bijna in een gat van wel een halve meter diep.
"Waar is je terras gebleven?
"Dat hebben we gisteren al uitgegraven, daar komt het verlengde van de kamer Vandaag slopen we de achterbouw en voor de vloer heb ik al een luchtdrukhamer gehuurd. Jij weet toch wel hoe zo'n ding werkt? Mijn vader is al bezig met het verwijderen van het dakleer en mijn moeder met het uitruimen van de garage. Het achterste deel daarvan moet k tegen de grond." Ik had me deze dag hl anders voorgesteld maar liet me niet kennen. Aan het eind van de middag zat ik met de hele club, die ze opgetrommeld had, onder het genot van een biertje te genieten van het resultaat. Ik liet het niet merken maar ik was cht

gesloopt.

 

feedback van andere lezers

 • muis
  Maar toen ik het terras wilde betreden viel bijna in een gat van wel een halve => tussen viel en bijna een ikje vergeten?

  Grappig wel:) Mannen toch!
  groetjes
  rob: Ach, mannen, wij vergeten wel vaker de "ik". (smile), maar goed, het ?chte slopen komt nog wel.
 • Ghislaine
  Zo'n foutjes moeten absoluut kunnen. Er is niets zo lekker dan mannen op de verkeerde poot zetten hihihi
  rob: Daar is zij meesteres in.(smile)
 • Gaya
  :):)Tja, sommige dames zien nu eenmaal graag dat mannen voor ze door het stof gaan :):)
  Leuk verhaal Rob...

  H. gr
  rob: En daar is zij er zeker ??n van. Die windt je om haar vinger waar je bij staat, maar dat laat ik graag gebeuren. En het is goed voor de conditie.;-))
 • yrsa
  ;) Heel graag gelezen! Fantastisch neergezet.

  groetjes xx
  rob: Vriendinnen h?, soms wordt je er knettergek van.;-))
 • SabineLuypaert
  gniffelt, ze had het pertang erg duidelijk gevraadg he hahaha, dat je dat verkeerd begreep (giert van't lachen)
  rob: Als ik je een lach heb kunnen ontlokken is het al geslaagd.(smile)
 • Rachel
  Zeg Rob, ik heb nog een voortuin die wat hobbelig afloopt :))
  Leuk verhaal.

  Rachel
  rob: Stuur maar een foto(smile) en als er een muur in zit ben ik al snel te porren.
 • pieter
  Heel herkenbaar. Vergeet niet dat er vrouwen zijn die mannen die echt "mannenwerk" doen en en het bijbehorende verse mannenzweet heel aantrekkelijk vinden. Nu ik dit zo schrijf geloof ik dat wij toch weer aan het kortste eind trekken in dit geval. Je mag dan wel aantrekkelijk zijn maar je moet je er wel voor in het zweet werken. Hoewel, het verhaal is natuurlijk nog niet afgelopen. Want zweet moet er ook weer afgewassen worden

  Groet,

  Pieter.
  rob: Het uiteindelijke vervolg mag je zelf verzinnen Pieter.;-))
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .