writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Seks?

door Liesje

Zoveel keer hebben we elkaar al ontmoet. Vandaag opnieuw een avond praten waarbij de tijd vervaagt. Beiden met een blik die boekdelen spreekt, maar de meest veelzeggende woorden blijven gevangen gehouden.

Stilletjes schuift hij dichterbij, de onuitgesproken woorden vertalend in daden. Hij strijkt de haren uit mijn gezicht en legt zijn hand zachtjes op mijn wang. Onze ogen raken elkaar, langer dan de stilte dragen kan. Hij buigt zich voorover en kust me volmondig. Een kus die een trilling van spanning met zich meebrengt. Ik kus hem vurig terug en beantwoord zijn onzekerheid.

Zachtjes kust hij me verder, langs mijn hals tot aan de rand van mijn boezem. Ik streel zijn handen en ontknoop vervolgens traag maar zelfzeker zijn hemd los. Mijn handen glijden over zijn naakte borst waar ik zijn hart veel te vlug voel tikken. Hij vervolgt mijn weg en een passie omvat mijn buik en borsten. We strelen en kussen en laten de tijd verder glijden.

Voorzichtig en toch verwarmend neemt hij mijn hand en stapt samen met mij de trap op. Mij neervlijend op bed, vertelt zijn blik me duizenden woorden. De handen verstrengeld en dan opnieuw loslatend om de opgewekte passie verder te laten leven. Zachtjes en met onuitgesproken woorden worden we één. Ik tril van verlangen en bereik meermaals het hoogste punt van genot. Jij volgt met een krachtige kreet van bevrijding.

Opnieuw naast elkaar liggend, hand in hand en met de ogen naar elkaar gericht. Seks was niet zomaar seks, seks was liefde deze keer. De buren dachten anders. We waren vergeten de gordijnen te sluiten. Wij wisten beter, zonder te spreken deze keer. Er waren genoeg woorden verteld om te voelen wat het hart vertaalde.PS: ik wou eens zien hoeveel mensen zich laten verlaten door de titel (knipoog)

 

feedback van andere lezers

 • aquaangel
  sex vind ik in het Nederlands nog steeds seks ;))

  waar ik zijn hart veel te vlug............( of veel te snel?)

  Me neervlijend of misschien mij neervlijend??

  ik heb me niet laten verleiden door de titel hahaha...of toch.....

  xx
  Liesje: Dag Aquaangel,
  Ik heb het eenvoudige gevoel dat er soms steeds minder commentaar wordt gegeven op mijn werkjes... Wou eens proberen met een andere titel en een ander gegeven (knipoog).
  Bedankt voor de zinvolle commentaar: ik heb mijn verhaaltje aangepast, rekening houdende met jouw tips!
  Groetjes!
 • SabineLuypaert
  die titel verkoopt he, ;) gelukkig maar is wat volgt van een veel dieper gevoel (smile) (allé, voor mij dan he bedoel ik ;))
  Liesje: seks verkoopt inderdaad,
  echte liefde is echter voor velen onbekend...
  H?h?, een titel kan soms nog eens verrassing brengen,
  hoewel ik niet geloof dat jij je hebt laten verleiden door de titel op zich.
  Groetjes,
  Lies
 • ERWEE
  De titel zou ik met een hoofdletter schrijven.

  Dan schrijf je overal 'hij', misschien hier ook: Jij volgt met een krachtige kreet van bevrijding. => Hij volgt ...

  Ach, al dat geschrijf over seks, misschien eens denken aan iets over hondjes.
  ps: mijn 2 delen *Praten over seks*, van ergens in januari 2007, laat het een goede handleiding zijn. *lol*
  Liesje: Bedankt Erwee voor je positieve fb.
  De titel werd gewijzigd en met een hoofdletter weergegeven.
  De hij en jij heb ik even gelaten voor wat het was,
  omdat ik met dit schrijven veeleer wou reacties uitlokken
  in plaats van een taalspel spelen!
  Groetjes,
  Lies
  PS: ik heb twee poesjes ;-)
 • pieter
  Lies,
  Prima oefening in het, oh zo moeilijke, beschrijven van iets moois. Beeldend en pakkend vond ik: Onuitgesproken woorden vertalen in daden. En beantwoord zijn onzekerheid.
  Wellicht moet je het verhaal een jaartje laten rusten en het dan herschrijven. Grote kans dat je dan woorden weglaat en het soepeler wordt.
  Met plezier gelezen.

  Pieter.

  Liesje: Dag Pieter, ondertussen ligt het verhaal al even te rusten, maar zie ik wel of ik het ooit nog eens herwerk. De laatste tijd richt ik me eigenlijk enkel tot poëzie. Liefs, Lies
Er zijn 2 bezoekers online, waarvan 0 leden: .