writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Op de Webcam

door hannah

Op de Webcam

Op zondag bijna vaste prik gaan we op de webcam, eventjes babbelen met de kinderen ver weg. Iedere keer wordt het een gezellige troep zo ook weer vandaag.
Er valt ook altijd zoveel te vertellen, te tonen, te vragen!!!
Quinten vertelt over zijn homeschoolklasje, deze week leerden ze over egypte en mummies en pyramiden...hij struikelt over zijn woorden in zijn enthousiasme om alles te vertellen. Dan komt Eli er ook bij en door en over elkaar heen vertellen ze over de dikke laag sneeuw en over de sneeuwman die ze samen maakten met papa.Met een neus, en een mondje roept Quinten en Eli overschreeuwt hem...en met een muts en een snor!!! dan lief er achteraan....kom je ook in de sneeuw spelen opa en oma???
Dan ontspint er zich een discussie dat het toch moeilijk is, dat het niet lukt met de auto en dat het zolang duurt met het vliegtuig en dat de sneeuw dan misschien al gesmolten is!!!
Dan moet Quinten tonen voor de camera hoe groot hij al wel is en balanceert recht op de knieën van papa, hij groeit al weer uit zijn nieuwe pyama en ook dat moet uitgebreid gedemonstreerd worden.
Opa laat Greco, onze poes, zien en dat wordt op gejoel onthaald zeker als opa ze tot vlak bij de camera brengt en roept....vangen!!!
Eli haalt een stok ( zijn basebalbat ) en nu moet opa een bal gooien en hij zit klaar om terug te slaan....als opa dan het balletje tegen zijn hoofd gooit is het gieren!!!
De tijd is om want mama zegt dat ze naar de boerderij gaan om lekkere groentjes en na nog uitgebreid zwaaien zijn ze weer weg. Alleen eli moet nog wat vragen.....opa en oma komen jullie op het birthdayfeestje van Quinten vraagt hij met een smekend toetje???? dan is het wel eventjes slikken want dat kan jammer genoeg niet.
We hebben het weer gehad...met wat doorgestuurde foto's in de loop van de week doen we het weer tot de volgende zondag.
Zo ver weg weg maar toch echt genieten!!! Leve de webcam!!!


Hannah, 10/10/2004

 

feedback van andere lezers

  • dichtduvel
    Ja zo'n cam is handig, j
    hannah: dankjewel
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .