writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Dampkringetje spelen.

door CaptainNorth

Dampkringetje spelen.



Er is zoveel. Wat er allemaal is ga ik niet beschrijven.U kent 't allemaal wel.
Er wordt mee doodgeslagen.In sommige gevallen spijtig genoeg niet letterlijk.
Niettemin mept men er met mateloos enthousiasme op los.
¨Perfect Gelukkig zijn. Geen grenzen, geen beperkingen, geen onbereikbare oorden of zaken… 'Ga ervoor, je kunt meer bereiken dan je denkt !'
Wrik open die blinkende dozen met gouden strikken.
De hemel is niet langer de limiet, neen de hemel is het minimum.
Alles moeten we hebben en als we alles hebben, is er alweer een heleboel bijgekomen wat we nog niet hebben. Dat kunnen we ons maar beter aanschaffen want we zijn toch niet zo dom dat we niet inzien dat we écht niet zonder gaan kunnen??

Gisteren kwam ik Kenny tegen, hij had een nitro-injectie in z'n mazda laten steken. Hij was er nu. In de hemel van de Kenny's en Kevin's van deze wereld. Let op, ik benijd zo'n gasten wel, een beetje nitro en ze zijn content. Het is enkel een voorbeeld. Kenny en zijn kompanen kijken niet naar de zon die opkomt of ondergaat. Zo'n dingen zijn bijna artificieel aan het worden. Het is een gedachte die ik opper, ik ben daar hoegenaamd niet zeker van. Kenny zou het waarschijnlijk ook niet weten wat hij ervan denken moet. Bovendien, wat heeft hij met die Fucking zon te maken??? Uit de weg pipo, of ik rijd je overeind. Wacko!!! De beats en de nitrogassen vliegen me om de oren. Kenny heeft gesproken.
Wat een gelukzak toch, die Kenny. Kon ik 't maar…
't Is te zeggen…

De boom in met de Kenny's en de Kevin's !!! Beter nog : nitro in hun gat en in een baan rond Uranus (da's de verste) met z'n allen. Dampkringetje spelen, ze zouden er nog in opgaan ook !!!

 

feedback van andere lezers

  • commissarisV
    Letterlijk en figuurlijk in opgaan :-D, lichtvoetig en prettig om lezen
    CaptainNorth: ja, 't is een tussendoortje... merci Commissaris!

    groet

    CN
  • geertje
    jouw tussendoortjes zijn best wel mooi geschreven en fijn om te lezen (vooral als ik eigenlijk moet gaan slapen maar nog geen zin heb.)
    geertje
    CaptainNorth: merci merci...

    wat kan ik zeggen...

    merci!
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .