writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Braindamage ( part I )

door Core

Mijn angst is Jezus Christus,
Dat zijn de woorden van de gruwelijkste seriemoordenaar David Silver.

David Silver geboren in Louisville usa , zoon van Meredith en Tom Silver , een familie met een goede reputatie en graag gezien door de inwoners van louisville.
David Silver , een voorbeeldige student met hoge cijfers en een goede staat van dienst op de medische unief en gedecoreerd als " beste student van het jaar ".
Een student die erg gewaardeerd word door de inwoners van Louisville , een man bekend als voorbeeldige burger,maar dat het volk niet weet is dat er een afschuwelijke monster verschuild in David Silver.
Een monster in zijn hoofd dat hem de perfecte moordenaar maakt en mensen afslacht op de gruwelijkste wijze , een wijze dat andere moordenaars van neerkijken.
Een man die de naam gebruikt " Son of Satan", een echte killer met een opdracht waar de deuren van Satan opengaan en zo Satan voed met het moorden van zijn slachtoffers .
Wat schuilt er in David Silver die hem zo de perfecte moordenaar maakt en het ritueel gebruikt van Satan.
David Silver gebruikte de universiteit als perfecte doelwit , een school die gebruikt word als de perfecte locatie die de naam gebruikt als Satans School , een school met een basis van medische experimenten van doden , een perfecte studie van een perfecte killer.
Slachtoffers die worden gefolterd en ondersteboven aan een kruis worden genageld en het hart eruit gehaald word en op een schotel word gepresenteerd en de woorden gebruikt met " dit is het werk van Satans Son", woorden die geschreven staan met het bloed van de slachtoffers.
Een school met een goede status van dienst , maar later bekend geraakt als devils school een school waar leerlingen het verhaal gebruikt met Urban Legends , een naam die vroeger bekend stond in de history waar verderop zo'n 2 km een oud koloniaal huis stond en werd gebruikt als plaats voor Duivelaanbidders waar de inwoners het later in brand staken.
( to be continue )

 

feedback van andere lezers

  • lief
    technisch mag het dan hier en daar rammelen,
    mijn nieuwsgierigheid is gewekt,
    dat is het belangrijkste!

    continue core!

    liefsxxx
  • miepe
    gewaardeerd wordT
    maar Wat (en niet dat) het volk
    verschulT
    gebruikt wordT
    gehaald wordt
    wrodt gepresenteerd

    verdorie, er is nog wat werk aan de winkel hoor!
    rustig nalezen zou ik zo aanraden
  • aquaangel
    usa > -USA
    gewaardeerd word > wordt

    , je komma's zweven los, deze mag je aansluiten, < op deze manier.

    als: Beste student van het jaar

    gehaald word > gehaald wordt

    ik wil graag doorvolgen, dus schrijf maar door,

Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .