writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Seks is als pizza, zelfs slechte is goed

door pisatelj

Een maand later. Ik ben niet bij de pakken blijven zitten. Mijn lul is mijn gids. Die jongen met zijn Duitse legerhelm. Waar hij me uiteindelijk heen leidt, weet ik niet. Op kot maak ik nader kennis met één van mijn huisgenotes. Het meisje in kwestie heet Laura.Laura is lief. Laura is klein. Blond. Meisjesachtig verzorgend. Vrolijk. Gekleed in opwekkende kleuren, vooral gelige tinten. Een aangeboren gebronsde teint. Korte, stevige ronde dijen, soms in een jeansrok, soms in witte katoenen broeken. Altijd moordend. Laura is een brave meid. Zacht en fris als een pas opgemaakt bed. Een fijn engeltje, een seksengeltje. Op voorwaarde dat men zich niet veeleisend opstelt.

Als ik 's avonds niet bij Cybil ben, hang ik bij haar uit. Ze kookt voor mij, we lachen vaak, samen, tegelijkertijd, om dezelfde grap, niet elk om beurt. Ze stimuleert mijn levenslust. Na het eten, eten onze lichamen van elkaar. Ik word reuze geil van haar, ondanks haar conservatieve voorkeuren, haar preutse restricties. Of misschien wel juist daarom, omdat wat niet mag, opwindt. De grens van het toelaatbare aftasten maakt hitsig.

Pijpen doet ze zelden, penetratie kan alleen met condoom, beffen kan als je aandringt en dan vindt ze het wel lekker, anaal moet je zelfs niet insinueren, valt me zwaar van d'r tegen. Blijven slapen heeft ze liever niet. Ze raakt niet in slaap als er iemand in haar gezicht ademt. Stoort mij allerminst, als ze slaapt, kan ik rustig op wandel. Ze heeft geen speciale nood aan knuffels, al helemaal niet in het openbaar. Komt mooi uit. Wel houdt ze er van zij aan zij te leunen, als we samen een boek lezen, als we samen foto's kijken. Alle vrouwen houden van foto's. Mijn hand houdt ze ook graag vast, dan streelt ze mijn vingertoppen, ze sopt deze niet in haar mond, maar, och, daar hebben we anderen voor.

Neuken met haar is lekker. Niet dat het haar verdienste is. Ik bedoel, het woord neuken alleen al vindt ze afschuwelijk. Afschuwelijk is één van haar vaakst gebruikte woorden. Afschuwelijk en verschrikkelijk. Alles is afschuwelijk en verschrikkelijk. O, en erg. Alles is erg. Wachten in de rij is erg. Een prof die vijf minuten te laat komt is verschrikkelijk. Een kassierster die een nummer fout intikt, is afschuwelijk. Alles is afschuwelijk. Goed, dat ik Laura graag bespring, heeft dus weinig van doen met de persoon Laura. Haar medewerking beperkt zich tot liggen en spreiden, soms ook zitten en komen.

Ja, klaarkomen doet ze wel. Dat noem ik een groot pluspunt. De frequentie van haar orgasmen maakt zelfs genegenheid in me los. Ze steelt mijn ego door klaar te komen. Met kleine, korte gilletjes komt ze klaar. Anders is ze heel stil. Ik weet dat ze niet faket, want ze kan überhaupt niet liegen. Laura is een heel proper meisje, zowel van lichaam als van ziel. Het heeft geen zin haar verder te perverteren. Laura heeft geen kinky geheime wensen. Laura heeft geen geheimen. Al vast geen enkel waar mijn hartslag sneller gaat van slaan. Mijn hartslag kan werkelijk goed overweg met andermans geheimen. Met die van mezelf iets minder.

Trouwens, ze kookt best aardig. Ze lacht lief. Ze heeft enige waarde als gesprekspartner en belangrijk: ze is zich van geen kwaad bewust. Cybil komt zelden of nooit naar mijn kot, want Hare majesteit Cybil trekt haar neus op voor mijn vervallen onderkomen. De kans dat Laura en Cybil met elkaar in contact komen is bijzonders klein.

 

feedback van andere lezers

  • sproet
    de beperkingen zijn de uitdaging!
    waar ik een beetje over struikel, is in de vierde alinea; de woorden afschuwelijk en verschrikkelijk. ik vermoed als je de zin: Alles is afschuwelijk en verschrikkelijk, ik heb het gevoel dat je de vorige zin ontkracht door deze aan toe te voegen. het is mijn idee, jij bent een betere expert!
    graag gelezen, bewonder jou sans gêne.
    liefs,sproet
    pisatelj: Dat zal ik eens bekijken, merci voor de tip.

    Ah, sans g?ne ben ik, volgens jou. Ja, dat zegt het misschien wel ja. grappig, mijn lief dringt er op aan dat ik verbaal even sans g?ne word als schriftelijk :-)

    Leuk jou als lezer te hebben alleszins,

    moedigt aan om door te doen,

    kus,

    Pisatelj
  • lief
    je bent een snoeper en waarom geen derde?

    verschrikkelijk leuk om te lezen, pisatelj!

    liefs
    pisatelj: dank u wel

    Er is een derde, eerdere gepubliceerde extracten gaan over haar, Elena heet ze.

    Zomerse groet,

    Pisatelj
  • Mistaker
    Twwe, drie...veel te vermoeiend joh, doe mij maar een pizza Pavarotti van pizzeria Paprika ;-)
    Als je eens wilt mailen: mb99999@hotmail.com
    Laatste zin: bijzonder klein. (typfout)

    G
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .