writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

Superrijk zijn !!!!

door otiske

Ik lig in bed tussen mijn satijnen lakens. Heerlijk om wakker te worden als ik er zin in heb. Werken hoef ik niet meer te doen, ik heb enkele geweldige meevallers gehad in het verleden. De butler komt mijn gordijnen opentrekken, en kijkt me met een roerloos gezicht aan. 'Champagne, sir' vraagt hij zonder zonder enige uitdrukking op zijn gelaat. 'Laat maar James, ik ga vandaag om een nieuw rolex uurwerk en ik wil vandaag eens zelf rijden'. 'Zet je de porsche al klaar, of vraag je dat aan Cliff?' Ik rol uit mijn bed en stap in bad, het water is net op temperatuur zoals elke ochtend. Wat zou ik doen zonder James in mijn buurt, dan moest ik zelf die kraan opendraaien en voelen of het water in orde was.

'Waar is Solange?' vraag ik James. 'Zij ging shoppen zoals elke dag sir'. Ik had mijn vrouw al enkele dagen niet meer gezien net zoals mijn dochter trouwens. Iedereen leefde hier zijn eigen leven. Ik keek naar het schapje boven de wasbak, daar lag de ring die ik voor Solange gekocht had verleden week. Ze vond hem te gewoontjes, hij was ook niet echt superduur. Ik kon hem op de kop tikken voor drieduizend euro. Dat is een weggevertje dacht ik bij mezelf. De nieuwe mercedes die ze kreeg viel ook niet echt in de smaak ze reed liever met de lexus van onze dochter rond. Die werd dan weer helemaal gek omdat ze niet in de mercedes wou zitten en zo zou ze te laat komen voor haar gelnagels.

Het leven kan soms erg hard zijn. Ik had een tijdje geleden de nieuwe collektie armani kleding gekocht maar net het hemd dat ik wou aandoen was nergens te vinden. Waarschijnlijk was Bertha nog niet klaar met de strijk. Werkvolk, altijd problemen.

Plots hoor ik heel luid Madonna zingen, like a virgin oew .... . Komt ze alweer op bezoek? Ik heb er geen zin in vandaag. Dan realiseer ik me dat like a virgin uit mijn tweedehands radiowekker komt. Ik trek mijn ogen open en lig in mijn bed, tussen de flanellenlakens. Ik rek me uit en stap naar het raam, trek het gordijn even opzij om toch maar eens te kontroleren of mijn porche klaarstaat. Ik dacht al zoiets,................ mijn hyundai staat naast de gevel. En niet eens cabrio, hahahaha. Ik realiseer me dat ik een droom had. Toch ben ik blij want ik weet dat mijn vrouw en kinderen er wel zijn als ik dadelijk beneden kom om naar mijn werk te vertrekken. Wat ben ik RIJK!!!!

 

feedback van andere lezers

  • Liesje
    graag gelezen... zeker het slot!
    de grootste schatten zijn de mensen van wie je houdt en de mensen die onvoorwaardelijk van jou houden!
    otiske: Jaha, echt super als je weet dat er mensen voor je klaar staan. Groetjes.
  • sproet
    het zijn brede schouders die de weelde kunnen dragen!
    leuk om lezen. :))
    otiske: Echt prettig hé. Een zalig gevoel. Groetjes
  • chris
    heel mooi gedachten en dromen kunnen bergen verzetten
    ge zou door den duur niet meer weten waar beerzel berg naar toe is en het zijn euuuurrooooo,ssss he frankskedie rollen
    grapje
    chris
    mooie droom ik vond m j fox n' toffe ik stond op met parkinson

    grapje chris
    otiske: Goed dat we eens kunnen grappen hé Chris, groetjes en bedankt voor de fb.
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .