writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

als ik neuk zit Satan op de eerste rij

door pisatelj

We zitten buiten op een terras, iedereen in flinterdunne strandkledij, de nacht is warm genoeg.
We zijn met zijn allen behoorlijke dronken. De gecombineerde roes van te veel drank, vrolijk samenzijn, het warme deken van de zomer en, voor dit late uur, erg wakkere hormonen.
Ik ben zo boven mijn theewater dat ik bierglazen door de straat gooi. Deze verandert al snel in een soort openbare glasbak. De uitbater van het café reageert wonderwel op deze aanslag op zijn inboedel. Hij stelt mij een bezem ter hand en ik moet vegen.

Hij wil geen problemen krijgen met chaffeurs die hun banden lek rijden voor zijn café.
Meer vraagt hij niet. Ik veeg met de glimlach de scherven bijeen op een hoopje. Het glinsterende bergje lijkt mij een symbool voor mijn imploderende relatie.

Als ik na mijn veegwerk het gezelschap terug opzoek, zie ik Cybil die mijn beste vriendin bij haar op schoot neemt en tongkust, tot groot jolijt van de rest.


Liesbeth ziet mij en zegt poeslief: 'Niet boos zijn, goed? Niet boos zijn op haar. Als het met een meisje is, kan het geen kwaad toch?'


Ik verzeker haar dat ik niet boos zal zijn, ik ben veel te verdoofd om te reageren, en ik weet dat het geen zin heeft om een scène te maken. Ze kussen verder. Ons gezelschap weet niet wat er gebeurt en probeert zo luchtig mogelijk verder te babbelen. Eentje kijkt mij aan en zegt: 'Je doet alsof je dit allemaal ok vindt, maar van binnen kook je.' Ik glimlach en ontken.

Cybil verbreekt soms het contact met de lippen van mijn blonde vriendin, Blondie II, om mij te kussen. Allicht om mij geen uitgesloten gevoel te geven. Ik besef meer dan ooit dat Liesbeth een bijzonder frisse, erg vrouwelijke verschijning is. Ze blikt af en toe over de schouder van Cybil om mij te paaien haar ogen die smeken: laat begaan, niets om je zorgen over te maken.

Ik ben eerlijk gezegd te dronken om te reageren en ik ben niet van zin om een publieke scène te maken. Een van hen, de enige die nog nuchter is, voelt ook aan dat ik dit helemaal niet zo ok vind als ik laat uitschijnen. Ik zie in zijn blik bevestiging voor mijn vermoeden: wat hier
voor mijn ogen plaats vindt, is bad news. Zijn medelijden doet mij meer pijn en ik schuifel ongemakkelijk over mijn stoel. Ik wil laten uitschijnen dat er helemaal niets aan de hand is.

De ogen van de twee meisjes vallen op nog een andere prooi. Een erg lieve meid die op de schoot van haar vriend zit. Liesbeth en Cybil nodigen haar uit op het 'feestje'. Ik merk dat het meisje er wel voor te vinden is, maar haar vriend verbiedt het haar.
Als een jongen uit het gezelschap, een zuur geval, eentje die altijd in het zwart gekleed gaat en nooit glimlacht, opmerkt dat zijn vriendin duidelijk zin heeft, reageert de jongen woedend.

Hij duwt zijn vriendin van zich af en grijpt een stoel om de zuurpruim te lijf te gaan.
Cybil en Liesbeth springen gelijktijdig recht. Mijn lief trekt mij bij de hand van mijn stoel en weg zijn wij. Ik loop tussen de twee meisjes in, Blondie I links, Blondie II rechts, mijn armen rond hun schouders geslagen. Als Cybil zegt: 'Kom we gaan elkaar verwennen', besef ik nog altijd niet dat het haar menens is.

Als we aankomen op Cybils kot, gaat zij eerst naar het toilet, ze moet hoognodig. Ik duik in de koelkast, doe alsof mijn neus bloed eigenlijk, ik spreek mij nergens over uit, maar ik zoek wel naar extra drank in een fatalistische neiging om af te maken wat al in gang gezet is. Ik vind een fles wijn en ontkurk die. Na één slok, geef ik de fles door aan Liesbeth, die er ook haar lippen aan zet. Haar gezicht is uitgestreken van dronkenschap. Haar bewegingen verlopen niet meer vloeiend maar wild houterig, in korte rukjes. De fles passeert enkele keren over en weer tussen ons en we zijn het er over eens dat Cybil bij haar terugkeer haar schade moet inhalen.

Als mijn teerbeminde engel terug verschijnt, stormen we samen op haar af en zetten we de fles aan haar mond. Liesbeth knijpt haar neus dicht en ik giet. 'Jij moet ook drinken.' Cybil slikt wat ze slikken kan en de rest loopt langs haar mondhoeken op haar bloesje. 'Nog een beetje, nog een beetje', dringt Liesbeth aan. Ik snap wat Cybil bezielt, maar ik snap niet wat mijn vriendin bezielt. Ik ben haar type niet, ze valt op afgelikte jongens die er uitzien als de doorsnee American football player. Ik zie er uit als de gitarist van een harige metalband die zich -onder invloed van Cybil- kleedt als een yuppie. Er is een verschil.

Cybil raakt in ademsnood en ik neem de fles weg, waarop Liesbeth tot mijn grote verbazing op mij toeschiet, haar tong in mijn mond ramt en rondjes draait als een op hol geslagen mixer. Als ik mij al aan een trio verwacht had, dan had ik gedacht dat Liesbeth en ik ons zouden richten op Cybil, maar niet dat wij iets met elkaar zouden doen. Blijkt dus van niet. Cybil en ik kussen afwisselend met Liesbeth, uiteindelijk laten we ons met z'n allen op onze knieën zakken en vormen zo een kussende driehoek. De twee Blondies hijgen zich kapot van opwinding en de kleren zijn nog geeneens uit.

Ik sta op om het licht uit te knippen en kaarsen aan te steken. Ja, ik ben nou éénmaal een verstokte romanticus, het is sterker dan mezelf. Ik leg zelfs een passend muziekje op. Maar wat is in godsnaam geschikte muziek om een trio te begeleiden? Uiteindelijk opteer ik voor Vive la fëte en ik programmeer allereerst het nummer 'La manie', dat lijkt mij afdoend decadent

Nu ik genoegen kan nemen met de sfeer, draai ik mij naar de vrijende meisjes. Ze zijn al een stap verder ondertussen, ze bevoelen elkaars borsten, woelen fel door elkaars haar en hijgen nu zo luid, abnormaal luid en monotoon. Het tegennatuurlijke van hun handelingen windt hen kennelijk extreem op. Ik denk aan een zin uit de film 'Emanuelle' -als twaalfjarige kreeg ik daar nog een stijve van - 'Emanuelle, l'érotisme, c'est contre la nature.'

Ik trek mijn kleren uit terwijl de twee zich gelijktijdig op hun zij op de grond laten vallen en lustig verder stoeien. Mijn lange haar bleek onder de kraag van mijn hemd te zitten en valt nu in dichte slierten voor mijn ogen. Blijkbaar ben ik mijn rekker ergens verloren en heb ik dat niet eens gemerkt. Op handen en knieën en naakt ga ik op zoek naar dit vermiste accessoire. Niet te vinden. Ik zit verwikkeld in een trio en ik kan geen steek zien omdat ik mijn haar niet kan uit mijn ogen binden.

Goed, dan maar zo, met handen sla ik al mijn haar in achterover in mijn nek en ik kruip richting stoeipartij. De loopse teven hebben hun bovenstukjes al uit, dus ik knoop Cybils broek los en trek aan de jeans uit. Mijn eega gaat ondertussen gewoon lekker door met kussen. Ik trek ook haar slip uit en bef haar. Liesbeth zuig ondertussen aan haar borsten en ik zie hoe Cybils hand in de onderbroek van haar buurvrouw verdwijnt. Onverwacht praktisch te regelen, zo'n trio, concludeer ik.

Als ik Cybil onder stoom heb, beveel ik haar om Liesbeth te beffen. Ze verwisselt meteen van plaats, slaat Liesbeths rok omhoog en trekt haar witte slipjes met de rode hartjes omlaag, waarna ze toe tast. Ik neem Cybils plaats in en zuig aan de tepels van Liesbeth. De borsten van Blondie II hebben de zelfde grootte als die van Blondie I, maar niet de zelfde vorm, ze zijn ronder, meer appelvormig dan peervormig zoals die van Cybil. De tepels zijn iets kleiner en harder. Ik zuig er lang aan en lik met grote halen rond het tepelhof. Ze kreunt steeds luider.

Ik vraag me af of ze gaat klaarkomen en hoe ik dat zal merken, maar ondertussen ontdekt Cybil hoe vermoeiend beffen kan zijn en ze laat zich opnieuw naast Liesbeth vallen. Ik verbreek mijn tongzoen met Blondie II, die haar gezicht naar Blondie I keert, en terwijl ik over haar hele lichaam kusjes spreid, zak ik af naar haar kruis. Mijn beste vriendin heeft stevige, vlezige dijen, ze doet aan hordelopen, en ik heb zin om die eens goed te verkennen met mijn lippen.

Ik druk mijn mond in het stevige vlees en ik besef, ik kan er niet langer om heen, dat ik hier al lang zin in heb, en dat besef steekt. Hoe typisch cliché en voorspelbaar van me, ik wil ook mijn beste vriendin neuken, ik ben niet in staat tot louter vriendschap met een vrouw, erger: ik selecteer ook mijn 'gewone' vriendinnen op basis van hun uiterlijk. Ik ben een oppervlakkige seksverslaafde.

Wie maak ik wat wijs met deze zogenaamde terughoudendheid ten opzichte van trio's? Ik neuk op een bed van nitroglycerine, dat is waar. Maar is dit niet de losbandigheid waar ik als piepklein ventje meteen mijn krabbel voor had gezet? Mij wel bewust van de mokerslagen van resulterende katers, netjes vermeld in de lilitputterletters onderaan het contract. Zijne majesteit de Duivel heeft een kinderlijk handschrift.

Langzaam likkend en knauwend verplaats ik me hoger, ik geniet er van, ik eet van haar, van haar jeugdige frisheid, ik wíl dit. Ik krijg er kick van om vanuit mijn ooghoeken mijn donkere Ik gade te slaan. Hij zit op een keukenstoel naast mij en de twee zweterige gevallen engelen. Zijn ogen glinsteren als cocaïne die ligt te popelen op de wc-bril van een te fel verlicht toilet. Op zijn hoofd heeft hij een hoge schoorsteenhoed, hij is uitgedost als een sixties hoes van de Stones en hij verkneukelt zich bij het zicht van zoveel deviant gedrag. Dit is wat hij nodig heeft en zijn hart is altijd kouder dan de vloer waarop ik nu Liesbeths geslacht proef.

(wordt vervolgd)

 

feedback van andere lezers

  • Rob
    Maar goed dat je dit contract als vrouw getekend hebt anders zou satan nog ontevreden zijn.
    pisatelj: Satan is heeel tevreden, heeeeel tevreden

    He's a humanist, probably the last humanist, whereas God is a prankster, who sets the rules in opposition, he's a sadist.

    Devil's advocate magistrale film
  • Magdalena
    Immens benieuwd naar het vervolg! Ga je je wagen aan het verschil tussen een orgie in gezamenlijke zelfbevrediging en tantrasex? Neuken uit ontembare lust versus de Liefde Bedrijven?

    Dit roept een vaag gevoel van 'gevaar!' op.
    Grinnik bij 'Zijne majesteit de Duivel heeft een kinderlijk handschrift.'

    Magdalena

    ps: 2e paragraaf: chaffeurs i.p.v. chauffeurs
    is lilitputtersletters een opzettelijke verspreking?


    pisatelj: euh, nee, dat was niet opzettelijk

    je verwachtingen voor het vervolg zijn geloof ik net iets te hooggespannen
  • Klaver4
    Ben effe weggeweest; eerste die ik van je zie.
    Leest als een treinne vangend..
    Wat mij betreft toch één persoonlijke opmerking: qua titels, ik weet ook hoe je scoort op dat vlak, en als marktkramer volk trekt, maar wat mij betreft vind ik het iets sierlijker, en minder marktkamerachitg, als het iets subtieler gepresenteerd wordt...
    psjes (meer als normaal, nie goe bezig gij..! ;o):
    We zijn met zijn allen behoorlijke dronken
    Als we aankomen op Cybils kot => 's, en nog een paar keer
    doe alsof mijn neus bloed
    omdat ik mijn haar niet kan uit mijn ogen binden.
    Goed, dan maar zo, met handen sla ik al mijn haar in achterover in mijn nek
    Cybils broek los en trek aan de jeans uit
    Liesbeth zuig ondertussen aan haar borsten en ik zie hoe Cybils
    Ik krijg er kick van om vanuit mijn ooghoeken mijn donkere Ik
    witte slipjes => - S
    k neem Cybils plaats in
    nu Liesbeths geslacht proef.
    x
    Klaver4


    pisatelj: :-)

    ja, dat krijg je als iets op de site zet, zonder het eerst zelf eens na te lezen :-)

    maar aangezien ik in jou de meest nauwgezette editor vind, mag ik mij dat al eens riskeren, vooral als ik weer eens een nacht niet geslapen heb :-)

    Merci,

    alle aanpassingen volgen, maar niet nu,

    ik ga wat zonnen

    William
  • lief
    GET YER YA YA's OUT!

    herkenning!

    liefs
    pisatelj: erg leuke reactie

    wat is jouw favoriet nummer?
  • Ghislaine
    Kom maar op met het vervolg.
    pisatelj: als de klok middernacht slaat, is er meer
  • sproet
    het is wat rommelig geschreven, zoals het hoort bij dronkenmanstaal! mij valt het iets te langdradig uit, de laatste alinea is dan terug heel sterk en knap verwoord. ieder mens leeft zijn schaduw uit of heeft er juist heel veel schrik van.

    liefs, trees
    pisatelj: het is maar klad, staat zoals Klaver duidelijk aangeeft, ook vol typfouten

    maar goed, ik blijf knutselen aan minstens één boek waarbij één hand de pagina's omslaat en de andere hand ook haar bezigheid heeft

    Kus

    en merci voor de mail laatst,

    zit er eens iets interessants in mijn mailbox,

    Pisatelj
  • otiske
    Weer een knap werkje, je zou van minder je rekker verliezen haha, groetjes.
    pisatelj: het kan beter :-)
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .