writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

als ik neuk zit Satan op de eerste rij (2)

door pisatelj

(met een zee aan psjes voor Klaver)

Mijn beste vriendin blijkt de allereerste vrouw te zijn, die ik intiem leer kennen, die haar schaamhaar niet trimt. Het kost mijn tong moeite om door de bos goudgele haren te komen, net een Amerikaanse GI die zich een weg baant door hoog olifantgras ergens langs de Ho Chi Minh route.

Uiteindelijk bereik ik het vochtige oppervlak - haar Mekongdelta? Sjeezus, ik beleef de natte droom van de doorsnee heterovent en ik zit met mijn kop in de Viëtnamoorlog, mijn hersenen zitten geloof ik op eigen houtje aan de drugs. Ik roep mezelf tot de orde van het moment en ik snuif de geur van haar ontloken bloem diep in mijn neusgaten. Ik ben verslaafd aan vrouwelijke feromonen, ik ken geen betere geur dan die van een wijd gapende poes.

Elk meisje ruikt toch weer anders, maar ik ben helaas te zat om deze concreet op te slaan in mijn geheugen. Nochtans ken ik de algemene lijfgeur van mijn beste vriendin maar al te goed. Wasverzachter vermengd met haar natuurlijke zoet- zoutige parfum, waarvan ik nu de essentie op mijn tong proef en óf ik het mij laat smaken. Inderdaad, haar kut smaakt ook zoutig. Gevolg van urineresten? De doorsnee ongewassen kut smaakt ruikt nochtans naar vis, leert de ervaring mij. Nou ja, vissen zijn zoutig als het geen zoetwatervissen zijn.

In haar extase gooit Blondie II met haar arm een stoel omver en botst ze met haar hoofd tegen een poot van de tafel. Ik vraag mij af of onze zielen evenveel builen oplopen als onze lichamen. Als ik vermoed dat ze klaargekomen is, stop ik mijn verwoed gelik en schakel ik over op Cybil die de zelfde behandeling krijgt. Ik lik haar snel, want ik maak er een erezaak van dat beide meisjes klaarkomen. Cybils reacties ken ik genoeg om te weten dat dit gebeurt.

Mijn biseksuele eega maakt een schel geluid dat lang aanhoudt als haar lichaam zich ontdoet van de opgebouwde spanningen. Ik wil haar vervolgens penetreren, maar mijn kleine generaal weigert dienst, de rotzak. Te veel alcohol, te veel stress, te veel nieuwigheden ineens. En schroom, dat ook. Ik weet namelijk dat mijn beste vriend een lief heeft die geschapen is als een paard. Daar steekt mijn lul triest tegen af, helaas. Niet dat ik jaloers ben op haar vriend, ik neuk toch maar lekker zijn lief.

Ik zak naast Cybil en we lebberen elkaar verder af. Een hand omsluit de schacht van mijn halfstijve lul en doet de beproefde op en neer beweging. In het zwakke kaarslicht en met het haar voor mijn ogen, kan ik moeilijk uitmaken wiens hand het is. Als mijn lul een werkbare stijfheid bereikt heeft, wurm ik mij tussen de benen van Cybil en masseer ik haar vagina met gerichte draaibewegingen. Ondertussen gaan de twee Blondies gewoon verder met het kussen.

De gelijkenis tussen de twee valt des te meer op nu. Beiden sleuren ze een D-cup rond, beiden zijn ze blond, beiden hebben ze blonde ogen, een buitenproportionele neus. Blondie II is iets kleiner dan Blondie I, haar tieten zijn iets steviger en haar dijen iets voller. Een vaststelling die ik in de toekomst beter voor mezelf kan houden, wil ik de komende tijd niet vermoord worden in mijn slaap. Ik moet er zelfs niet voor slapen, Cybil en ik spelen regelmatig vastbindspelletjes, je weet maar nooit wat ze zich in haar hoofd haalt. Ik verdring bloederige scènes die komen aantrappelen en trek mijn lul terug uit Cybil. Voor de zoveelste keer veeg ik mijn opstandige haarbos uit mijn ogen en ik vraag of ze alle twee klaargekomen zijn. Van Cybil weet ik het, maar bij Liesbeth heb ik zo mijn twijfels. Cybil knikt met haar zatte hoofd sloom van ja, maar overtuigend genoeg, dus werp ik mij op haar.

Penetreren wil niet meteen lukken, want ik heb met mijn dronken, zenuwachtige botten moeite om mijn driekwart erectie vast te houden. Met enige handmatige begeleiding van haar lukt het toch en mijn inwendige teller telt er een door mij gepenetreerd wijfjesdier bij. Ik ben een streepjestrekken, elk wijf waar ik de daad mee bedrijf helpt om mijn wankel ego enigszins op poten te houden. Neuken bevestigt mijn mannelijkheid. Aan wie? In de eerste plaats aan mezelf. Komt er van als vrouwen versieren, het enige is waar je goed in bent. Het enige waar ik enige bijval mee scoor, in deze prestigegerichte maatschappij.

Ik glijd moeizaam in Liesbeth, bang dat ik de wanden van haar buik niet eens zal voelen, omdat ze normaal uiteengereten wordt door een paardenlul. Ik weet dat ze na penetratie door haar vriendje vaak bloedt. Te oordelen naar haar gehijg en gekreun voelt ze mij echter wel degelijk en ik voel haar ook, want na nauwelijks vijf minuten draai ik mij met mijn doorzopen ogen naar Cybil en hoor ik mezelf vragen: 'Mag ik klaarkomen in haar?' Stel je voor , zo veel respect voor mijn liefste, je zou het mij niet meegeven anders. Ik loos mijn rebels vocht in de onderbuik van monotoon kwelende vriendin en daarna ben ik geloof ik even van de wereld. Mijn duivelse ik in de opzichtige bontjas en de hoge hoed applaudisseert glunderend, maakt een sierlijke buiging die hij begeleidt met een zwaai van zijn steile hoofddeksel en weg is hij.

Het volgende moment lig ik in een eenpersoonsbed met een overdaad aan naakt vlees, overal waar ik grijp, voel ik zachte vrouwelijkheid, overal waar ik snuffel ontmoet mijn neus vrouwelijke sappen, vrouwelijke geur. Heerlijk, heerlijk, heerlijk. Iets om de rest van mijn leven over op te scheppen. Ik ben toegetreden tot die selecte groep van venten die een trio achter de kiezen hebben. Zouden de mensen het merken aan mij? Zou de seksuele ervaring nu van mijn wezen spatten en zo tot nog meer seks leiden? Zoals geld ook tot meer geld leidt? Ik hoop het, ik hoop het vurig. Mijn seksuele zelfvertrouwen is er weer op vooruit gegaan.

Even slaap ik en draai ik weg in de rondtollende kamer die mij opslokt als een hongerige zee, een lasso rond mijn hals die mij naar mijn onderbewustzijn sleurt, de meest angstaanjagende plek die ik ken.

(voor de rest: zie het boek als dat ooit in de winkels ligt)

 

feedback van andere lezers

  • Klaver4
    knap pennen kunt ge, zeker ook over zo'n thematiek (al is dat niet mijn lievelingssoort lectuur, en als, dan liefts ook een beetje sensualiteit rond het dierlijk verhaal voor mij) maar luiheid is bmijkbaar ook een van uw eigenschappen..

    allez, omdat gij het bent, heb wat geselecteer...;o)
    smaakt ruikt => als ik vis ruik, dan ga ik dat niet nog gaan proeven ook, eerst mee in douche; weet niet of dit bedoeld was of niet?
    namelijk dat mijn beste vriend een lief heeft die geschapen is als een paard => uw beste vriend is homo; quid vervolg van het verhaal dan?? ;o)
    teller telt er een door mij gepenetreerd wijfjesdier bij => klopt niet want ge bent op Cybil gaan liggen
    Ik ben een streepjestrekkeR
    Aan wie? => klopt niet in die alinea volgens mij; ik denk dat er iets uw gedachten gepasseerd is maar nooit het Kla-4 gepasseerd is.
    tiens ge hebt uw befprofieltekst veranderd ;o)
    gr
    KLAVER :o)
    pisatelj: nee, ik ben niet op Cybil gaan liggen, ma is idd fout geformuleerd :-)

    dikke merci

    luiheid is one of my vices :-)
  • Magdalena
    Ik vind het schitterend.
    Temeer dat ik (nog steeds privé) bezig ben met een heel analoog verhaal te schrijven, maar vanuit de andere kant: ik ben een tijd een van de zéér velen geweest bij een 'streepjestrekker'. Hij deed mij eigenlijk goed, want ik was compleet onbenaderbaar geworden voor al wie de woorden 'vaste relatie' wilde uitspreken. Ondanks mijn natuurlijke trouw en gehechtheid.
    Ik ben zijn minnares geworden, een van diegenen die langer bleef dan drie keer. Ik ben lang genoeg gebleven om de angst te herkennen.
    Nu zijn we misschien vrienden, misschien niet. Maar sex zal er nooit meer zijn. Omdat hij écht zijn menselijkheid verliest dan.

    Hij verloor zijn soulmate, zijn vrouwtje dat even geil was als hij, even sterk op zoek. Ze zei hem 'Jij neukt mij commercieel!'

    Ik wéét wat zij bedoelde. Jij ook??

    XXXX

    Karine
    pisatelj: Ik dacht het wel ja.

    Menselijkheid verliezen na seks, herkenbaar.

    Ook al eens een de gedroomde partner verspeeld door die neiging om streepjes te trekken (en het hebben van een erg lage vervelingsdrempel)

    Pijnlijke toestand en je kan de schuld bij niemand anders leggen dan bij jezelf.
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .