writehi(s)story Passie voor schrijven
home   wat is writehi(s)story?   bladeren   uitgeven   gezamenlijke publicaties   boekenwinkel   manuscriptanalyse   inschrijven   contact   
top 10   wedstrijden   forum   hulp   
 
naam:  
pass:  


wachtwoord vergeten?
 
 

Volg ons op facebook

Ga naar chat

< terug

Betere leesbaarheid

geen titel

door maxiem

 

feedback van andere lezers

  • Mistaker
    Ik kan me niet voorstellen dat iemand (Elise) echt zo praat. Komt geforceerd over.
    O ja: relaas i.p.v. soelaas.
    Ik ben wel benieuwd hoe het verder gaat.
    Elises opmerking dat ze al twaalf jaar gelukkig getrouwd is, vind ik echt stom. Dus in andere gevallen zou het minder erg zijn?

    Groet,
    Greta
    maxiem: die twaalf jaar is vermeld als goede reden om aan te tonen dat de relatie standvastig is terwijl 'die vetzak' flirtjes wilt en graag vrouwen bepoteld? enfin, zware materie... bedankt voor de fb, gr maxiem
  • sproet
    een vrij (jammer genoeg) vrij realistisch verhaal, waar al te vaak luchtig over gedaan wordt. het is een sterk thema, waar meer uit te halen is, ga er voor!
    ik kan me de woorden van Elise wel voorstellen, maar ik zou ze nog meer kracht geven. ze wil dat haar 'nee' gerespecteerd wordt.

    liefs, sproet ;-)
    maxiem: het nee - gevoel heb ik duidelijk in de verf willen zetten, bedankt voor de fb, maxiem
  • aquaangel
    dit gedeelte:

    De verantwoordelijke komt op bureau. Zijn wenkbrauwen gefronst, zet hij zich neer.
    Met een balpen tikt hij op bureau. Het tikken trekt de aandacht van Elise.
    "Welll… hoe gaat het?" De man stopt met het tikken van de balpen.


    kun je misschien wat beter uitdiepen, formeren. Nu lijkt het een opsomming: man komt binnen, tikt met pen trekt aandacht blabla

    dat leest niet spannend. Geef meer prijs, denk aan de W's - wie, wat, waar, waarom, wanneer

    De verantwoordelijke komt op bureau. (BESCHRIJF HET BUREAU, HOE KOMT HIJ OPT HET BUREAU? LOPEND, KRUIPEND, FIETSEND, ?? Zijn wenkbrauwen gefronst, (GEEF BIJVOORBEELD AAN HOE HET ERUITZIET ALS HIJ ZIJN WENKBRAUWEN FRONST, MISSCHIEN ZIET HET ER DOM UIT, LIJKT HIJ OP EEN HONDENRAS...? zet hij zich neer.
    Met een balpen tikt hij op bureau. (MET ALS GEVOLG DAT HET DE AANDACHT TREKT VAN ELISE..)Het tikken trekt de aandacht van Elise.
    "Welll… hoe gaat het?" De man stopt met het tikken van de balpen.(DAT HIJ MET DE BALPEN AAN HET TIKKEN, WISTEN WE AL, HIERMEE HAD JE ONS EEN REGEL ERVOOR AL MEE KENNIS LATEN MAKEN, DUS DAT HIJ STOPT MET TIKKEN IS VOLDOENDE, WIJ WETEN DAN DAT HET MET DE PEN WAS.)

    het is een klein stukje, probeer het te verrijken met beelden, laat wat aan de suggestie over. Dan kan het sterker uit de bus komen..

    succes Angelique

    maxiem: ik wilde alles in het mysterieuze laten om verder in het verhaal te kunnen uitbreiden, enfin, bedankt voor de fb, gr maxiem
    thx voor de tips!
  • otiske
    Heel goed neergezet, en het geeft weer hoe sommige mensen zijn, groetjes.
    maxiem: sommige mensen zijn grensoverschrijdend, onze samenleving veranderd in de negatieve zin, er moeten nog witte raven zijn die willen bewijzen hoe het ook kan, om netjes door het leven te gaan, dikke mercie voor de fb, gr maxiem
  • Klaver4
    Amai, dit stukje is eruit gevlogen ! Puur en onversneden ! Zo lees ik het althans! En tja, wat opbouw van verhaal betreft: ik lees fb mee van de profi's want ik ben op dat vlak zelf maar een kleuter die blij naar de kerstboom staart..
    ik vind die opmerking over twaal jaar getrouwd geheel op zijn plaats trouwens: ik denk tegenover zoiets en dan ihb de onder tapijt reflex van velen, dat ge dan eender wat aanhaalt om mensen wakker te schudden!
    benieuwd naar vervolg !
    Liefs
    klaver4
    maxiem: hartelijk dank voor de fb, gr maxiem
  • Magdalena
    Ik kan me wel voorstellen dat iemand die over haar toeren is écht zo'n waterval van woorden spuit.
    Wellicht bestaan er verschillende manieren om dit te beschrijven, maar ik heb het in één ruk uitgelezen.

    Liefs,
    Magdalena
    maxiem: dank je wel voor de fb, gr maxiem
Er zijn bezoekers online, waarvan leden: .